Konserttiyleisönä nallet! Raparperitaivas yllättää

Nallet odottavat jo innolla konserttia, jossa saa lähettää terkkuja tutuille ja esittää toivelauluja. Kuva Maija Hurmevirta

Monelle tutun Ravintolapäivän pop-up Kesäkahvila Raparperitaivaan Iltapäivän yllätysartisteina kahvittelijoille on esiintynyt monia musiikkitaivaan tähtiä. Niin tänäkin keväänä, mutta nyt Facebook live –konsertissa.

Perinteisesti malmilaisen rintamamiestalon puutarhassa on järjestetty tapahtuma vuosittain kaksi kertaa. Tänä keväänä Raparperitaivas viettää hiljaiseloa kokoontumisrajoitusten vuoksi.

-Eipä kuitenkaan hätää; vaikka maistuvat herkut ja lasten riemunkiljahdukset pihalla jäävätkin nyt kokematta, tehdään Raparperitaivaassa jotain poikkeuksellista. Perinteinen iltapäiväkonsertti järjestetään tänä vuonna nalleyleisölle, kiitokseksi taaperotrampalla vuosikausia lapsia leikittäneille uskollisille Nalleille, paljastaa Raparperitaivaan isäntä, Markku Rönkä.

Esiintyjänä on moninkertainen Raparperitaivas -konkari Jukka Vehkala, joka ensi viikonloppuna pakkaa mukaan kitaransa ja suuntaa tälle uransa ainutlaatuisimmalle keikalle.

Keski-Suomen eläväksi jukeboksiksikin mainittu muusikko esiintyi jo 90 -luvulla Frank Pappa show´n bändi Duo Tornadona yhdessä ystävänsä Teppo Seppäsen kanssa. Moni onkin nähnyt hänet jo aiempina vuosina.

Tulevalta konsertilta voi odottaa yllättäviäkin käänteitä. Raparperitaivaan isäntäväen häissä tuo Tornado kajautti heti häävalssin jälkeen ”Bye Bye beibin” saaden juhlakansalle kahvit väärään kurkkuun. Ehkäpä myös tässä konsertissa nähdään jotain poikkeavaa.

Raparperitaivaan nalleille oma konsertti kotipihalla on erityinen, mutta ne haluavat jakaa tämänkin tilaisuuden niin aikuisten kuin lastenkin kanssa. Nallet toivottavat jokaisen tervetulleeksi seuraamaan keikkaa facebookin livestriimaukseen.

-Nallet toivovat myös hartaasti ihmisten osallistuvan tapahtumaan lähettämällä toivekappaleita ja terveisiä ystäville sekä Raparperitaivaalle keikan edetessä. Yhdessä nämäkin vaikeudet voitetaan ja kesän lopulla voidaan ehkä olla yhdessä jälleen, toivoo Rönkä.

TL

Keikka näkyy lauantaina 16.5. klo 15.00 alkaen livenä osoitteessa https://www.facebook.com/Raparperitaivas/

Edellinen artikkeliKoillisen yrittäjät sinnittelevät koronan keskellä
Seuraava artikkeliViikin kirjaston remonttiin kerättiin toiveita käyttäjiltä