Kreivi Hohoo tulee kotiin

Kreivi Hohoo ja Kätyri Hähää. Riina Nieminen ja Aarne Linden Kuva: Noora Nessi Kääriäinen

Teatteri Tuike tuottaa nyt kokoontumiskieltojen aikaan etäohjelmistoa erityisesti lapsille. Ensimmäinen kokonainen striimattava live-esitys saa esityksensä lauantaina.

Kreivi Hohoo on lastenteatteriesitys hirviöiden metsästyksestä sekä peloista ja niiden kohtaamisesta. Kreivi Hohoo on rohkein ja pelottomin hirviönmetsästäjä. Hänen tehtävänään on pyydystää esityspaikkaa piinaava hirviö, mutta aluksi hän esittelee jo tehtyjä urotekoja Hirviökirjastaan.

Uuden hirviön metsästys ei sujukaan ihan ongelmitta, sillä Kreivi joutuu kohtaamaan oman ainoan pelkonsa, onneksi hänellä on apunaan uskollinen Kätyri Hähää.

Luvassa on jännittäviä hirviöitä, vauhdikkaita tilanteita ja koskettavia hetkiä.

Teatteri Tuikkeen ikäsuositus näytelmästä on 5-9 v.

Esitys nähdään lauantaina 9.5. klo 14. Lipun ostaneet saavat lisäksi esityksen jälkeen linkin, jonka kautta tallenteen voi katsoa kahden viikon ajan.

Pääsylippuna toimii vapaavalintainen tukilippu 5e, 10e , 15e tai 20 e, joka ostetaan lippukaupasta https://holvi.com/shop/TEATTERI-TUIKE/section/kreivi-hohoo/. Esitys esitetään Youtube liven kautta reaaliajassa. Lipun ostaneille lähetetään ennen esityksen alkua sähköpostiin linkki, jonka kautta pääsee seuraamaan esitystä.

Lipunmyynti sulkeutuu 30 min ennen esityksen alkua.
Esityksen kuvaaja on Jaakko Tiikasalo.

TL

Edellinen artikkeliPäättäjien palsta: Björn Månsson, Sinikka Vepsä, Terhi Peltokorpi
Seuraava artikkeliMeluntorjunnan toimintasuunnitelmassa 18–22 yhä samat meluntorjuntakohteet kuin 2013