Nalle keikkailee Malmitalossa

Malmitalolla on joka arkipäivä lastenmusiikin ilmaiskonsertti. Esiintyjänalle on sisällä, yleisö kuuntelee ulkona.

Moni ohikulkija on ihmetellyt Malmitalon ohi kulkiessaan, kuinka sieltä kuuluu musiikkia, vaikka talo on kiinni.

-Nyt kun Malmitalo on tyhjillään, on talossa asuva pandakarhu vallannut ravintolan keikkapaikakseen. Nalle esittää kahdesti arkipäivässä lastenmusiikkia, jota voi käydä kuuntelemassa Malmitalon pääsisäänkäynnin luona, kertoo kulttuurituottaja Joni Käenmäki.

Ideana on ollut ilahduttaa ohikulkijoita. Musisointi käynnistyi pääsiäisen alla, jotta lapsiperheille olisi tekemistä. Ajatuksena oli, että ulkoilun ohessa voi käydä katsomassa ja kuuntelemassa musisoivaa nallea.

Nallen suosikkikappaleita on kuultavissa Malmitalon pääovella Ala-Malmin torin puolella. Siellä on kaikkien ohikulkijoiden iloksi joka arkipäivä klo 12 ja 15 musiikkituokio, jonka kesto on aina noin 45 minuuttia.

Pandakarhu ja Malmitalon väki toivovat kuulijoiden kuitenkin noudattavan turvaetäisyyttä toisiinsa, kävijöiden ei pidä pakkautua tiukasti ikkunan eteen.

Teija Loponen

Edellinen artikkeliMalmin peruskoulu tekee aikakapselin
Seuraava artikkeliMalmin sairaalalle pystytettiin kylmäkontit