Leijonien talviriehassa riittää vipinää

Viime vuonna päästiin hiihtämään, tänä talvena taidetaankin kisata juosten. Kuva Jani Jakonen

Siltamäen leijonien Talviriehassa Siltamäen liikuntapuistossa on tiedossa monenlaista mukavaa ohjelmaa, joka sopii kaikenikäisille.

Koko perheen iloksi Talviriehassa on maksuttomia toimintapisteitä ja niiden lisäksi on esimerkiksi poniratsastusta ja hevoskyytiä, joista peritään pieni maksu. Niitä varten, samoin kuin ongintaan ja puffettiin, tulee mukana olla käteistä.

Jokavuotiseen tapaan tarjolla on säästä riippuen saappaanheittoa tai curlignia ja myös hiihto- tai juoksukilpailut tenaville. Kisasta saa aivan jokainen osallistuja mitalin sekä mehun kahviosta. Sarjojen kolme parasta pääsevät palkintopalleille seisomaan ja saavat lisäksi palkintolusikat.

Kisoihin voi ilmoittautua etukäteen sähköpostilla osoitteeseen lionshiihto@gmail.com, ilmoittauduttaessa tulee kertoa osallistujan nimi ja syntymävuosi sekä ilmoittajan puhelinnumero. Ennakkoilmoittautumisia otetaan vastaan 8.2. klo 24 asti. Ilmoittautua voi myös paikan päällä huoltorakennuksella klo 9-10 välillä.

Talviriehaan osallistujien toivotaan muistavan, että liikuntapuiston pysäköintipaikat ovat poissa käytöstä, kauempaa tulevat voivat jättää auton Siltamäen ostoskeskukselle tai Jousimiehentien varrelle.

Talviriehan tuoton Siltamäen leijonat jakavat toiminta-alueelleen avustuksina.

TL

Siltamäen lionsien Talvirieha sunnuntaina 9.2. klo 10-13 Siltamäen liikuntapuistossa.

Edellinen artikkeliYhteisvastuukeräys käynnistyi –Vanhemmuuteen riittää, kun on aito oma itsensä
Seuraava artikkeliHimmelin muuttoon tuli järkeä