Pinnat tiukilla!

Indians pääsi liikaa juhlimaan ja onnistumaan maalinteossa Santtu Stranbergin vartioiman maalin edustalla. Kuva Salibandyliiga

Eräviikinkien viime pelit eivät ole liiemmin pinnoja tuottaneet. Ajoittain ovat pelaajienkin pinnatkin olleet kovilla, etenkin lopulta kuitenkin voittoon päätyneessä lauantain ottelussa Steelersiä vastaan.

Itsenäisyyspäivän aattona espoolainen Indians skalpeerasi näyttävästi eräviikinkien päänahat. Indians pyssytti kirkkaan 9-4 voiton. Ottelun ratkaisu nähtiin toisessa erässä, jonka kotijoukkue vei 5-0 numeroin. Avauserä ja päätöserä päättyivät tasalukemiin, 1-1 ja 3-3.

Lauantaina oli kotiottelun vuoro. Vastassa oli hämeenlinnalainen Steelers. Alku meni käsikirjoituksen mukaan, kahden erän jälkeen kotijoukkue johti 4-0. Päätöserä meni yllättävän jännäksi. Viimeisen kymmenen minuutin aikana vieraat terästäytyivät ja hivuttautuivat pelaamalla ilman maalivahtiakin 5-4 lukemiin. Menoa huipensivat kummankin joukkueen jäähyt ja ylivoimapelaamiset.

Lopulta 9 sekuntia ennen päätöstä kapteeni Jani Kukkola maalasi tyhjään hämeenlinnalaisreppuun 6-4 päätöslukemat.

Eräviikingit on nyt 27 pinnallaan liigassa kolmantena. Eilen tiistaina se kohtasi Tiikerit, ensi lauantaina on reissupeli Jyväskylään Happeen vieraaksi, ja keskiviikkona 18.12. klo 18.30 on kotiareenalla vastassa turkulaisia, TPS.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliJoulusirkusta ja Notre Damen henki
Seuraava artikkeliJaakko Keson dokumentti Yle Areenassa paljastaa Jakomäen: Slummilähiö vai viihtyisä koti?