Poppeleita kaatuu

Poppelit
Kirkonkyläntien keskeltä poistetaan 14 poppelia. Kuva Teija Loponen

Malmin keskustassa Kirkonkyläntien pohjoispäästä kaadetaan yhteensä 14 poppelia. Kaadot aloitetaan maanantaina 9.12. ja puut kaadetaan päivällä kello 9-15 välillä. Kaatotyön aikana ajokaistoja suljetaan poikkeusliikennejärjestelyin keskikaistan molemmin puolin.

Kaatamisen jälkeen poppelien kannot poistetaan ja kantokuopat täytetään uudella kasvualustalla. Työt saadaan valmiiksi viimeistään 19.12.

Kirkonkyläntien poppeleita on jouduttu viime vuosina leikkaamaan toistuvasti, sillä niistä on pudonnut oksia kadulle ja autojen päälle. Puissa on sienitauti, joka kuihduttaa niiden oksankärkiä. Lisäksi kadulla tehty laaja putkityömaa on katkonut juuria muutamilta puilta.

Joitakin puita on poistettu jo aiemmin ja korvattu tammilla.

Kaadettujen puiden tilalle istutetaan ensi keväänä uusia.

Teija Loponen

Edellinen artikkeliPohjois-Helsingin musiikkiopisto 50 vuotta
Seuraava artikkeliLex Malmi lausuma pysyy voimassa