Lattioiden kuivatuksesta muutoksia Malmin sairaalan toimintaan

Malmin sairaala
Malmin sairaalan toiminnassa on muutoksia lattiaremontin vuoksi. Kuva Teija Loponen

Malmin sairaalan rakennuksessa 2 (Talvelantie 6) käynnistyvät huomenna korjaustyöt, jotka vaikuttavat sairaalan palveluihin. Sairaalan sisäänkäynnit säilyvät ennallaan.

Korjaustyöt tehdään rakennuksen sisällä työmaa-alueeksi rajattu alue kerrallaan. Ne eivät vaikuta pysäköintipaikkoihin ja kulkureitteihin sairaalan ulkopuolella.

Malmin sairaalan rakennuksen 2 lattioiden betonilaatoissa havaittiin kosteutta vuonna 2016. Koekuivatusten ja -korjausten perusteella yhden kerroksen betonilattioiden kuivatukseen voi mennä pisimmällään vuosi.

Korjausaikanakin päivystys toimii normaalisti.

Laboratorio palvelee maanantaista 14.10. alkaen sairaalan sisääntulokerroksen B-siivessä entisissä sisätautipoliklinikan tiloissa. Laboratorio on avoinna väistöajan tavalliseen tapaan eli vuoronumerolla ma–pe klo 8.00–14.45 ja ajanvarauksella ma–pe klo 7.00– 14.45.

Röntgenissä tehdään perusröntgentutkimuksia vain sairaalan omille potilaille sekä päivystyspotilaille, joilla on lähete luuston perusröntgentutkimukseen murtumaepäilyn vuoksi. Muut potilaat ohjataan perusröntgentutkimuksiin toisiin HUS Kuvantamisen toimipisteisiin.Malmin sisätautien poliklinikka toimii lokakuusta lähtien Herttoniemessä osoitteessa Siilikuja 1. Malmin apuvälinepalvelu muuttaa Laakson sairaalaan 1.11.

Teija Loponen

Edellinen artikkeliElektronisen musiikin konsertti uimahallissa
Seuraava artikkeliMerkittäviä päiviä