Elektronisen musiikin konsertti uimahallissa

Muusikot Aki Himanen ja Aleksi Kinnunen tuovat Siltamäen uimahalliin livemusaa.

”Äänimaisemia Koillisesta”-konsertti koetaan Siltamäen uimahallissa lauantaina. Konsertin aikana voi vapaasti uida tai saunoa.

Pohjois-Helsingin Bändikoulu järjestää Siltamäen uimahallissa elektronisen musiikin konsertin, jonka ohjelmisto on kasattu Koillis-Helsingin äänimaisemista.

Muusikot Aleksi Kinnunen ja Aki Himanen ovat vuoden aikana keränneet monipuolisesti paikallisten asukkaiden ja alueiden ääniä. Näiden äänitysten pohjalta syntyi ajatus konsertista, jossa Koillis-Helsingin äänistä luotaisiin livenä jotain uutta elektronisen musiikin keinoin. Illan visuaalisuudesta vastaa Recover Laboratory -taiteilijakollektiivista tuttu kuvataiteilija Sofi Häkkinen.

-Konserttipaikaksi valikoitui uimahalli, sillä ideana oli löytää musiikille ympäristö, joka on samaan aikaan ihmisille arkinen tila, ja paikka, jossa voi rentoutua. Illan aikana saa vapaasti liikkua, uida, kellua uimapatjalla tai vaikka pitää saunatauon, kertoo Aleksi Kinnunen.

Konsertin kokonaiskesto on kaksi tuntia, mutta paikalle voi saapua ja poistua vapaasti, sekä nauttia musiikista sen aikaa kuin hyvältä tuntuu.

Konsertti on ikärajaton ja sisään pääsee uimahallin normaalin lipun hinnalla (5,5e / 3e).

Tapahtuma kuuluu Valokeilassa Koillinen -taidehankkeeseen.

Teija Loponen

Äänimaisemia –konsertti Siltamäen uimahallissa lauantaina 12.10. klo 18.30-20.30. Sisäänpääsy uimahallin lipulla.

Edellinen artikkeliTapaninvainion kerrostaloihin odotetaan autottomia
Seuraava artikkeliLattioiden kuivatuksesta muutoksia Malmin sairaalan toimintaan