Immolantien vanha koulu lähtee syksyn aikana

Immolantien koulu
Kesän aikana Immolantielle on pystytetty vanhaa koulua vastapäätä noin 1 500 neliömetrin kokoinen paviljonkirakennus. Kuva Pirjo Pihlajamaa

Immolantie 9:n vanhan viipalekoulun viereen on noussut nopeasti kaksikerroksinen uudisrakennus, johon on koulun lisäksi muutettu tapaninvainiolaiset päiväkodit Immola ja Staffan sekä Tervapääskyn leikkipuisto.

Vanhan koulutilan vuokrasopimus on katkennut toukokuun lopussa. Helsingin kaupunki on kuitenkin halunnut jatkaa Parmaco Oy:n kanssa tehtyä sopimusta vielä lokakuun lopulle.

Tänä aikana Pukinmäenkaaren peruskoulun sivukouluna toiminutta paviljonkia käytetään koulun varusteiden ja kalusteiden säilytykseen ja tarvittaessa opetustilana.

Lisäajalta vuokraa on nostettu reilulla 300 eurolla. Näin ollen kasvatuksen ja koulutuksen toimiala eli kasko maksaa 230 neliömetrin koulutilasta noin 4 965 euron kuukausivuokraa.

Kaskon pitää luovuttaa tila kaupunkiympäristön toimialalle tyhjennettynä ja loppusiivottuna viimeistään 13. lokakuuta. Rakennuksen vuokra-aika tontilla päättyy 20. lokakuuta.

Parmaco aikoo viedä rakennuksen pois 14.-18.10.2019 välisenä aikana.

Pirjo Pihlajamaa

Edellinen artikkeliPuistola-päivät polkaistiin vauhtiin
Seuraava artikkeliMalmitalolla näyttävää juhlintaa