Malmin herruus ratkesi viimein Kolmosessa

Viime viikon sarjapeleissä voittoihin ylsivät Atleticon kaatanut Ponnistajat sekä PuiU ja PK-35.

Koillisen joukkueiden miehittämän kakkoslohkon viikon kohokohtana oteltiin torstaina Malmin Derby: isäntänä Ponnistajat, vastustajana MPS/Atletico Malmi ja kenttänä luonnollisesti Ala-Malmin nurmi. Vuosikaudet tasapelejä nuhjannut parivaljakko sai vihdoin ratkottua keskuudestaan voittajan, sillä muutoin tasaisessa kohtaamisessa maaleja teki tällä kertaa vain Ponnistajat. Joel Tuovinen puski kotijoukkueen nopeasti taukojohtoon kulmapotkusta, ja ottelun lopulla mustapaitojen voittomarginaalin 3-0:aan kaunistelivat Olli Itkonen ja Rob Thijssen.

Kahdella tappiolla syyskautensa startanneella Atleticolla on tulevana lauantaina 17.08. vastassa suvereeni lohkokärki PK-35 Pukinmäessä klo 15.00. Ponnistajat puolestaan matkaa perjantai-iltana 23.8. Leppävaaraan LePan vieraaksi klo 20:15.

PuiU kaatoi perjantaina kotonaan Puistolan nurmella Atlantis FC/Akatemian komeasti 3-1. Viihdyttävässä ottelussa Kalle Lindström tasoitti Atlantiksen johdon puskulla kulmapotkun jälkitilanteesta toisella puoliajalla ja Omar Adlani vei valkoiset johtoon upealla kaukolaukauksellaan. Päätösnumerot viimeisteli rangaistuspotkusta Joonas Ruumensaari.

Peräti kuusi kotiottelua Koudalla putkeen pelaava Puiu isännöi seuraavaksi HooGeetä perjantaina 16.8. klo 19.15 alkaen.

Neljän ottelun vieraskiertueella pelaava PK-35 kuittasi sunnuntaina neljännentoista voittonsa yhtä monesta ottelusta. Rankkasateen piiskaamalla Leppävaaran stadionilla kotijoukkue LePa jäi vastaantulijaksi punamustien murjomana lukemin 7-0. Maalintekijöinä kunnostautuivat Henry Ruotsalainen, Jonatan Lähdeniemi, kahdesti osunut Niko Tirkkonen, Hamza Lassoued, Jonathan Muzinga sekä kapteeni Esa Terävä. Kolmosen maalipörssiä johtavalla Tirkkosella on nyt kasassa 21 maalia.

PeeKoon seuraava vastus on siis ensi lauantaina Atletico Pukinmäessä.

V-P Liimatainen

Edellinen artikkeliViikin kampus on visioissa globaali biobisneksen innovaatiokeskus
Seuraava artikkeliHyvää ja huonoa