Kauppa ja pienvarasto Pukinmäkeen

Entisen huoltoaseman tilalle on suunnitteilla ruokakauppa ja pienvarastoja. Kuva Teija Loponen

HOK-Elanto vuokraa kaupungilta osto-oikeuksin tontin viisikerroksisen liike- ja palvelutilarakennuksen rakentamista varten Pukinmäen aseman kupeeseen.

Entiselle huoltoasematontille rakennettavaan taloon tulisi suunnitelmien mukaan S-market sekä muita palveluita ja pienvarastotilaa. Malminkaari 2:ssa sijaitsevan kaavatontin pinta-ala on 3 985 m², 11 000 k-m².

HOK-Elannon tarkoituksena on rakentaa tontille noin 10 824 k-m²:n suuruinen liike- ja palvelutilarakennus. Päivittäistavarakauppa sijoittuu toiseen kerrokseen. Kolmanteen kerrokseen on suunniteltu liike- ja palvelutiloja sekä pienvarastoja. Kerrokset 4-5 ovat myös pienvarastotiloja.

Tontti on nykyisin vuokrattuna HOK-Elannolle huoltoasematoimintaa varten.

Teija Loponen

Edellinen artikkeliTänään juhlitaan
Seuraava artikkeliSiltakyläntien tontista tehtyjä valituksia ei tutkita