Traktoriin tulossa peruskorjaus

Leikkipuisto Traktori on saamassa peruskorjauksen piha-alueelleen. Kuva 30-vuotisjuhlista Kengurumeiningin kera vuonna 2014. Kuva Teija Loponen

Kaupunki laatii  Malmilla sijaitsevan Leikkipuisto Traktorin peruskorjauksen puistosuunnitelmaa.

Suunnitelmassa leikkipuiston toimintoja jäsennellään ja alueen rakenteita, kasvillisuutta sekä pintamateriaaleja korjataan tai uusitaan. Myös leikkipuiston varusteita uusitaan ja leikkitoimintoja lisätään.

Alustava puistosuunnitelmaluonnos esitellään asukkaille keskiviikkona18.6. klo 15-16 Tyynelänkujan päässä sijaitsevassa leikkipuisto Traktorissa. Tilaisuudessa voi kommentoida, ideoida ja kertoa omia toiveitaan. Lapsiakin toivotaan mukaan.

Luonnokseenvoi tutustua etukäteen kaupungin verkkosivulla. Luonnosvaiheen edetessä otetaan asukaspalaute huomioon mahdollisuuksien mukaan. Ennen puistosuunnitelman hyväksymistä se on esillä kaupungin verkkosivulla.

Puistosuunnitelma valmistuu syksyllä 2019, toteutussuunnitelma keväällä 2020 ja rakentaminen aloitetaan alustavan aikataulun mukaan syksyllä 2020. Mahdollinen palaute tulee jättää 2.7. mennessä.

Teija Loponen

Edellinen artikkeliImmolantiellä saa rakentaa ja valittaa
Seuraava artikkeliVuollejokisimpukka pelastetaan Tulvaniitynsillan rakennuspaikalta