Anastasialle kilpamestiksistä pronssia

Anastasio01 iloitsi prossimitaleista. Kuva Anssi Niemi

Joukkuevoimistelun kisakausi huipentuu lähiviikkojen aikana. Juhlaputken avasi perinteinen Tapanilan Erän Voimistelujaoston kevätnäytös.

Mosahallissa nähtiin kaikkien Erän kilpa- ja harrastejoukkueiden kevätkauden esitykset, ja kymmenien ahkerien talkoolaisten ansiosta tapahtuma oli kaikin puolin onnistunut ja satapäinen yleisö saikin nauttia voimistelun riemusta kahdessa näytöksessä.

Viikonloppuna kisattiin Jyväskylässä yli 14-vuotiaiden kilpasarjojen mestaruuksista. 14-16-vuotiaissa Alexia selvitti tiensä finaaliin. Joukkue keräsi kahtena päivänä yhteispisteet 31.550 ja sijoittui 37:n joukkueen sarjassa neljänneksitoista. Saman sarjan Azran pisteet 9.800 eivät valitettavasti oikeuttaneet finaalipaikkaan.

16-20-vuotiaiden sarjassa Anastasia01 huipensi vaiherikkaan kautensa upeasti pronssimitaleihin yhteispistein 36.950. Joukkue palkittiin myös teknisellä ja suoritus-bonuksella.

Joukkueen valmentaja Inkeri Lohikoski iloitsi joukkueen saavutuksesta.

-Saatiin molempina päivinä vapautuneet ja onnistuneet suoritukset ja se palkittiin hienosti pronssimitaleilla. Etenkin finaalissa tunnelma oli hieno. Tähän on hyvä päättää onnistunut kisakausi.

Tulevana viikonloppuna kisataan taas. Turussa käydään mestaruussarjojen SM-kisat, ja Erän joukkueista huippusuorituksiin tähtäävät Elite Pre Jr ja Axoria 12-14-vuotiaiden sarjassa ja seurayhteistyöjoukkue Venom 14-16-vuotiaiden sarjassa.

Lauri Järvinen

Edellinen artikkeliNiin siistiä toimintaa Malmilla!
Seuraava artikkeliPuMa Volley juhlii 30-vuotista taivalta