Erän voimistelijat edustivat Suomea PNV Cupissa

Erän edustusjoukkueet Elite Pre Junior ja Elite Alexa edustivat viikonloppuna Suomea Helsingin kansainvälisissä kisoissa. Kuva: Ekaterina Elinskaya

Tapanilan Erän voimistelijat edustivat Suomea viime viikonloppuna Helsingissä järjestetyssä PNV Cupissa. Sijoituksissa päivän sana oli neljäs.

Tapanilan Erän ja Attitude Sportsin yhteistyöjoukkue Venom sijoittui junioreiden alkukilpailussa sijalle neljä. Jokaisesta maasta finaaliin pääsee vain kaksi joukkuetta ja maakiintiön johdosta Venom karsiutui finaalista pisteiden ollessa 16.750. 12-14 -vuotiaiden sarjassa Elite

Pre Junior sijoittui lauantain alkukilpailuissa sijalle neljä ja selviytyi myös sunnuntaiseen finaalin.

Finaalissa joukkueiden järjestykset säilyivät ennallaan ja kokonaiskilpailussa Pre Junior oli neljäs yhteispistein 33.134.

10-12 -vuotiaiden sarjassa Elite Alexa oli alkukilpailun jälkeen sijalla viisi ja selviytyi toisena suomalaisjoukkueena finaaliin.

Finaalissa Elite Alexa onnistui vielä parantamaan suoristustaan ja sijoittui lopulta parhaana suomalaisjoukkueena sijalle neljä

yhteispisteiden ollessa 32.134. Molemmissa sarjoissa kirkkaimmat mitalit matkasivat Venäjän Madonna -joukkueille.

Lauantaina Erän voimistelijat kilpailivat myös Leppävirralla Kalakukko Cupissa, jossa 14-16 -vuotiaiden kilpasarjassa Alexia nappasi upeasti kultamitalit pistein 17.383.

Yli 16-vuotiaiden harrastesarjassa Aforia saavutti hopeiset mitalit pistein 16.550 ja samassa sarjassa Erän joukkueista Aurum sijoittui sijalle 11 ja Evie sijalle 13.

Kotimainen voimistelukausi huipentuu tulevina viikkoina eri sarjojen mestaruuskilpailuilla. Ensi lauantaina Tapanilan Urheilukeskuksessa järjestetään nuorempien voimistelijoiden  Aurinkoinen Stara -tapahtuma