Malmintorin kauppakeskukseen tulossa mittavia kunnostustöitä

Haljennut sadevesiviemärin putki on hämmentänyt sen huomanneita asiakkaita pysäköintihallissa.

Malmintorin Kiinteistöosakeyhtiössä tehdään isoja kunnostustöitä kuluvan kevään ja kesän aikana. Asiakkaille näkyvimmät työt ovat liukuportaiden uusinta ja pysäköintihallin kunnostus, joka vähentää parkkipaikkoja osaksi aikaa

Malmintorin kauppakeskuksen asiakaskunta on odottanutkin kunnostustöitä. Pysäköintihallien huono kunto on saanut liikkeelle jopa purkamishuhuja, jotka eivät kuitenkaan pidä paikkaansa.

Kauppakeskuksen asiakkaat käyttävät pääasiallisesti pysäköintihalli P 4:sta, joka sijaitsee kauppakeskusrakennuksen alla sekä P 5 hallia sen vieressä. P 5:ssä on sekä osakaspysäköintiä, että Prisman asiakaspaikkoja.

Näiden molempien pysäköintihallien kunnostus ja siivous kuuluu Malmintorin Kiinteistöosakeyhtiölle. Etenkin P 5:n porraskäytävän likaisuus on herättänyt kävijöissä ihmetystä, nyt tuo porrastorni tullaan kokonaisuudessaan remontoimaan.

-Nyt edessä olevien tehtävien töiden listalla on liukuportaiden uusinta, pysäköintihallin P 5 ns. tornien kunnostus, vesikaton uusinta ja pysäköintihalli P 4:sen kunnostus, joka tarkoittaa sitä, että osa pysäköintihallista tulee olemaan kuluvan kesän aikana suljettuna, kertoo Malmintorin Kiinteistöosakeyhtiön toimitusjohtaja Sari Kahri.
-P 4:n kunnostus vaikuttaa valitettavasti asiakaspysäköintiin
kesän aikana. Kiinteistön alueella tulee olemaan liikenteenohjaus liikennemerkein siihen osaan pysäköintihallia, joka on asiakkaiden käytettävissä, Kahri lisää.

Pysäköintihalli P 5:ssä olevat  asiakaspaikat ovat käytössä koko urakan ajan.

Kiinteistöosakeyhtiön tarkoituksena on muutoinkin tehdä yleisilmeen parantamista lähivuosien aikana.Asiakkailta on tullut kommentteja myös valaistuksen suhteen. Kahri kertoo, että Malmintorilla on jo uusittu pysäköintihallien valaistus led-valaistukseksi ja aina kun valaisimia on vaihdettu, niitä on pyritty vaihtamaan elologisemmiksi.
-Kiinteistön yleisilmeen suunnittelussa ja toteutuksen yhteydessä huomioidaan kyllä ekologisuus, Kahri lupaa.

Toimitusjohtaja kertoo, että Malmintori sinänsä on saanut positiivista palautetta siivouksen osalta sen jälkeen kun kiinteistössä vaihdettiin siivousliike ja siivousaikaa pidennettiin. Ongelmia siistinä pitämiseen tuottaa ympärivuorokautinen aukiolo.

Teija Loponen