Kenraaliharjoitus toi hopeaa

Easter Cupiin. Kuva Ekaterina Elinskaya

Tapanilan Elite Pre Junior saavutti viime viikonloppuna hopeiset mitalit 12-14 -vuotiaiden SM-sarjassa Forssa Cupissa pistein 16.616. Kilpailun voitto matkasi Tapiolan Voimistelijoiden Hohde joukkueelle (16.983). Pronssi meni HJM-tiimin Freyat Future Shine joukkueelle pistein 16.067.

Elite Pre Junior matkaa pääsiäiseksi Kööpenhaminaan Easter Cup kilpailuun yhdessä Elite Alexan kanssa ja viikonlopun kilpailu toimikin hyvänä kenraaliharjoituksena kansainväliselle kilpailulle.

Lauantaina Valkeakoski Cupissa Aida voitti 8-10 -vuotiaiden sarjan ja saavutti ensimmäisen kerran kategorian 1. Upea suoritus palkittiin myös kunniamaininnalla. Samassa kilpailussa Azra sijoittui 14-16 -vuotiaiden kilpasarjassa sijalle 14.

Ilkka Valli

Edellinen artikkeliMarkus Ahosen viidennessä Isaksson-dekkarissa jännitystarinaa kotikulmilta
Seuraava artikkeliTulevan pikaraitiotien turvallisuutta epäilty Viikissä