Eräviikingeillä tuima taisto

Tarvittaessa omaa maalia pitää puolustaa koko joukkueen voimin, ja samalla varmistaa, että rintaman keskelle puskenut Kooveen pelaaja tulee eliminoitua. Kuva Salibandyliiga

Eräviikinkien naiset käyvät tuimaa puolivälierätaistoa tamperelaisen Kooveen kanssa. Avauksessa tuli täpärästi nokkiin, mutta sunnuntaina Mosan salibandypalatsissa emännät tasoittivat otteluvoitot jatkoaikavoitolla.

Kotiedun täpärästi napannut Koovee ei päästänyt vieraitaan helpolla. Kahden erän jälkeen oltiin 1 – 1 tasaluvuissa. Päätöserä meni tamperettarille 3 – 1.

Viimeisen rysän Koovee teki päätösminuutilla Eräviikinkien pelatessa ilman maalivahtia.

Sunnuntaina Mosalla oli taas tasaista kuin Pohjanmaalla. Varinainen peliaika päättyi 3 – 3 lukemiin. Tätä seurannutta jatkoaikaa ei kauan tarvinnut jännittää. Sankarittareksi noussut Jonna Virkkunen toimitti ottelun lopettaneen 4 – 3 voittomaalin Kooveen pömpeliin vain neljän sekunnin pelin jälkeen.

Otteluvoitot ovat nyt 1 – 1. Tänään keskiviikkona joukkueet kohtaavat kolmannen kerran Tampereella. Neljäs, kenties myös ratkaiseva, koitos on Mosalla lauantaina 30.3. klo 18.30.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliTöyrynummentien koulu korjataan kiireellisenä
Seuraava artikkeliLähitieto laajentaa Tallinnaan