Erän kisakausi käynnistyi mitalisateessa

Elite Alexan kaulaan ripustettiin Tampereella pronssimitalit. Kuva Ilkka Valli

Viime sunnuntaina Erän joukkueiden kotimainen kilpailukausi käynnistyi Tampereella menestyksekkäästi.

Toissa viikonloppuna järjestettiin Tapanilan Erän Voimistelujaoston kisakenraali Tapanilan Urheilukeskuksessa. Jaoston joukkueet esittivät kevätkauden ohjelmansa satapäiselle kotiyleisölle. Kilpailukausi käynnistyi viime sunnuntaina. Elite Alexan joukkueen kokoonpano uudistui kevätkaudelle ja joukkueen voimistelijat tekivät sarjanousun 10-12 -vuotiaiden sarjaan viime sunnuntain Tampere Cupissa.

Nuoret voimistelijat aloittivat menestyksekkäästi uudessa sarjassa vanhempien voimistelijoiden joukossa ja pienestä jännityksestä huolimatta esitys palkittiin hienosti pronssisin mitalein. Joukkue saavutti kategorian 2 pistein 15.833. Tasaisen sarjan voitto meni Järvenpään Voimistelijoiden Celindalle ja hopeamitalit matkasivat Vantaalle Attitude Kidsien joukkueelle.

Tampereella yli 16-vuotiaiden kilpasarjassa Aforia saavutti upeasti hopeiset mitalit pistein 12.633. Sarjan voitto matkasi Turkuun Lahjan Tyttöjen Blue joukkueelle pistein. Kemin Innon Xafir nappasi pronssiset mitalit.

Voimistelujaoston joukkueista moni muukin avaa kilpailukautensa tulevana viikonloppuna. Osa joukkueista matkaa Turun Gant Openiin ja moni joukkue aloittaa kautensa perinteisessä Mäntsälän Voimistelijoiden Mustan Kissan Cupissa.

Ilkka Valli

Edellinen artikkeliHuikassa haettiin pelastusta hyvinvointiyhteiskunnalle
Seuraava artikkeliMummolasta iltaruokaa