Kotietukin petti, tukalat paikat

Eräviikinkien luottomaalivahti Santtu Strandberg, kuvassa, ehätti kahdessa pudotuspelissä päästämään taakseen 20 maalia. Sunnuntain ottelun toisessa erässä hän teki tilaa virkaveljelleen Santeri Kainulaiselle. Kuva Salibandyliiga

Eräviikinkien leirissä ei nyt ole hymynaamoista ruuhkaa. Joukkue otti pudotuspelien ensikierroksilla kahdesti pataansa Seinäjoen Peliveljiltä. SPV isännöi kotonaan 8 – 4 voiton, ja sunnuntaina se kävi tykittämässä Vantaalla 7 – 12 voiton.

Seinäjoen ottelu oli numerollisesti tasaisempi. Erät päättyivät 2 – 1, 3 – 1 ja 3 – 2. Eräveen maaleista Mika Moilanen teki 2, Eero Nuutinen ja Veli-Pekka Turula maalin mieheen.

Sunnuntaina piti Vantaan Energia areenalla seinäjokisille näyttää kaapin paikka. Toisin kävi, SPV tekaisi jo avauserässä kuusi kaappia kotijoukkueen kahta vastaan. Hurlumhei jatkui toisessa erässä samoin lukemin. Päätöserän pelailu oli muodollista. Eräviikingit merkkautti sen itselleen 3 – 0.

Kotiyleisön niskat olivat sunnuntaina koetuksella. Eräviikinkien saamat jäähymäärät saivat päät pyörimään. SPV ratkaisi pelin vahvasti ylivoimalla. Tasakentällisin maalit jakautuivat 4 – 5.

Eilen tiistaina joukkueet kohtasivat kolmannen kerran Seinäjoella. Torstaina 14.3. klo 18.30 on neljäs vääntö Vantaan Energia areenalla. Se on ainakin voitettava, koska neljä tappiota passittaisi Eräviikingit kesälomille.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliViikin Koronaan iso remontti
Seuraava artikkeliHurraa –festivaalin perhepäivässä Käpylehmä-orkesteri ja muutakin kivaa