Turhille peleille tulossa loppu

Eräviikinkien maalivahti Santtu Strandbergin tontilla riitti tilanteita intiaanien hamutessa historiansa ensimmäistä voittoa vastustajastaan. Kuva Salibandyliiga

Eräviikingit koki runkosarjassa neljännen peräkkäisen tappion Indiansille. Jäljellä on kaksi runkopeliä, joiden jälkeen joukkueen pitäisi viimeistään poikkaista tappiokierre taistellessaan mahdollisimman pitkälle Suomen mestaruudesta.

Espoolainen Indians onnistui ensimmäisen kerran voittamaan Eräviikingit runkosarjan ottelussa. Lukemat Vantaan Energia Areenalla olivat 5 – 7 vieraille. Kotijoukkue oli hyvin matkassa aina toiseen erään asti johtaen 4 – 3. Tämän jälkeen intiaanit ottivat areenan haltuunsa, ja menivät menojaan.

Ottelun lopputuloksella ei ollut merkitystä kummallekaan joukkueelle. Eräviikingit on sarjassa kuudes ja Indians seitsemäs. Tämän viikon maanantaina Eräviikingit kohtasi Tampereella Kooveen. Runkosarjan päätösottelu pelaillaan ensi lauantaina 2.3. klo 17.00 Vantaan Energia Areenalla, vastassa on LASB.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliMalmin aseman liukuportaat poistetaan
Seuraava artikkeliMalmin hautausmaalla hyödynnetään aurinkoa