Kevät tuo Elviksen ja Marilynin Malmin Työväen Näyttämölle

Huone 112
Huone 112 tarjoaa mehukkaita juonenkäänteitä, joissa äiditkin ovat mukana. Kuva Erkki Suitiala

Huone 112 on fiktiivinen tarina rockin kuninkaan ja valkokankaan kaunottaren salaisesta kohtaamisesta hotellihuoneessa. Luvassa on dramaattisia käänteitä.

Malmin Työväen Näyttämön satuttavan rakkauden täyttämä ja Elvis Presleyn musiikin rikastuttama teatterielämys avaa katsojille väläyksiä kahden Gladys-nimisen naisen lapsen eli Elvis Presleyn ja Marilyn Monroen yksityiseen elämään julkisuuden kääntöpuolella.

Tiina Brännaren ja Eppu Nuotion vuonna 2014 kirjoittama näytelmä populaarikulttuurin ikonien huuruisesta vuorokaudesta hotellihuoneessa perustuu uutisoituun tositapahtumaan. Tuskaisen huumorin sävyttämä kertomus tihkuu dramaattisia käänteitä, päihdekierteen mehustamia hallusinaatioita, kirkkaita totuuden hetkiä ja koomisia yhteentörmäyksiä ulkomaailman kanssa.

Näytelmän kantaesitys nähtiin Berliinissä, sekä Teatteriravintola Albergassa vuonna 2014.

Malmin Työväen Näyttämölle jo useita esityksiä ohjanneen Michel Budskon Huone 112 kuorii kaikkien tuntemista legendoista tuntevia ja herkkiä ihmisiä – täynnä pettymyksiä, unelmia ja rakkauden kaipuuta.
Rooleissa nähdään Tuula Kleiman, Juha Kalliolahti, Petri Rovio ja Arja Wuoti, lavastus ja valosuunnittelu on tänäkin vuonna Tarja Ervastin käsialaa.

Huone 112 –näytelmää esitetään kevätkauden ajan, 10.3.-2.5. Malmin Työväentalolla, Takaniitynkuja 9. Ensi-ilta koittaa sunnuntaina 10.3. klo  13.

Muut esitykset ovat torstaisin klo 19 ja sunnuntaisin klo 13, esitysajat voi tarkistaa Malmin Työväen näyttämön sivuilta. Lippuja voi ostaa ovelta tai varata ennakkoon
hilkka.e.kinnunen@gmail.com tai puh. 040 7382843. Liput 16/11 e.

Teija Loponen

Edellinen artikkeliHelsingissä yli 200 eläintä haettiin pois kurjista oloista
Seuraava artikkeliLonginoja Paras luontoteko 2017-2018 voittajaksi 21 ehdotuksen joukosta