Valokuvakilpailu Malmista

Poikia Ylä-Malmilla. Kuva Kaupunginmuseo/ Risto Simo

Malmitalo järjestää tuleviin 25-vuotisjuhliinsa liittyen yleisön toiveesta valokuvakilpailun. Kilpailun aihe on ”Malmin arki ennen ja nyt”.

-Valokuvakisaan voi jokainen halukas osallistua enintään kolmella kuvalla. Kilpailukuva ei saa olla aikaisemmin julkaistu ja kuvan tulee olla osallistujan itse ottama. Kuva voi olla vanha tai uusi, kunhan sen sisältö on Malmilta, opastaa kulttuurituottaja Mirja Nokka.

Kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla, mutta järjestäjällä on oikeus käyttää kilpailuun osallistuvia kuvia julkaisukanavissaan.

Kilpailussa valitaan voittaja ja kaksi seuraavaa sijaa. Myös yleisö saa valita oman suosikkinsa raadin valitsemasta parhaimmistosta.

Raatiin kuuluvat Seppo Verho, Emilia Erfin, Tuuli Rouhiainen, Mirka Nokka ja Laura Losoi. Palkintoina on Malmitalon ja työväenopiston lahjakortteja.

Lisäksi kilpailutöistä kootaan näyttely, joka on esillä syyskaudella 2019.

Kilpailuun osallistutaan digitaalisesti lähettämällä kilpailukuva tai –kuvat liitetiedostona 24.3. mennessä osoitteeseen malmitalo.tuotanto@helfi.

Sähköpostin aihekenttään kirjoitetaan ”Malmin arki ennen ja nyt”. Valokuva tulee lähettää jpeg-muodossa matalaresoluutioisina kuvina. Kuvia ei voi lähettää paperisina.

Valokuvan lisäksi sähköpostiviestissä tulee olla lähettäjän nimi osoite, puhelinnumero ja kilpailukuvan tai -kuvien nimet.

Tiedusteluihin vastaa Mirka Nokka, p. 09 310 80834, mirka.nokka@hel.fi.

Kilpailun tulokset julkistetaan 15.4.2019.

Teija Loponen

Edellinen artikkeliPaita kattoon ja voitto sen päälle
Seuraava artikkeliLemmikeille kaavaillaan krematoriota Tattarisuolle