PuiU:n sulkapallo sai Tähtimerkin

PuiU:n nuorten sulkapalloharjoitukset keskeytyivät lauantaina hetkeksi, kun Tommi Saksa tuli luovuttamaan seuralle Tähtimerkin. Kuva Teija Loponen

Sulkapalloliiton Tommi Saksa luovutti laatuohjelman tunnustuksen nuorten sulkapalloilijoiden harjoituksissa.

Puistolan Urheilijoiden Sulkapallojaosto on hyväksytty mukaan olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen uuteen seurojen laatuohjelmaan. Siihen liittyen sulkapalloliiton koulutus- ja nuorisopäällikkö Tommi Saksa luovutti PuiU:n lauantaisten sulkapalloharjoitusten yhteydessä Helsingin Mailapelikeskuksessa heille Tähtimerkin.

-Näitä Tähtiseuramerkkejä on jaettu vasta viisi ja sulkapalloa pelataan noin 115 seurassa, laskeskeli Tommi Saksa.

-Tämä Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Se on myös osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka vastaa jäsenten yksilöllisiin tarpeisiin. Tähtimerkki siis velvoittaa meiltä paljon, mutta olemme laatuohjelmaan sitoutuneet ja jo noudattaneetkin sen vaatimuksia, totesi sulkapallojaoston puheenjohtaja Timo Heinonen.

Puistolan Urheilijoiden sulkapallojaostossa on 120 harrastajaa, joista noin 50 myös kilpailee. Nuorimmat Minisulkiksen harrastajat ovat vasta 5-vuotiaita, junnukouluissa harjoittelevat 9-13-vuotiaat, harrastajaryhmät ovat sitä vanhemmille ja aikuisille on myös oma kuntoryhmänsä.  Seura harjoittelee Tapanilan Urheilukeskuksen omistamassa Helsingin Mailapelikeskuksessa, jossa he ovat järjestäneet myös sulkapallokisoja.

-Täällä meillä on erinomaiset harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet ja yhteistyö sujuu mainiosti, kiitteli Timo Heinonen.

Paikalle Tähtimerkin luovutusta katsomaan oli saapunut myös seuran puheenjohtaja Uljas Joki ja Tapanilan Urheilukeskuksen toimitusjohtaja Ilpo Kilpeläinen.

Tähtimerkin luovutuksen kunniaksi lauantaiset harjoitukset päättyivät mehutarjoiluun hallin yläkerrassa.

Teija Loponen