Touhula ja stadiluotsi mukana asukasillassa

Puistola-Seura kutsui tulevan päiväkoti Touhulan edustajan ja stadiluotsin asukasiltaan. Siellä on tilaisuus vaikuttaa kylätilojen toteutumiseen.

Puistola-Seuran asukasillassa on mahdollisuus keskustella Puistolan vanhan kansakoulun tilojen asukaskäytöstä. Touhulan edustajat kertovat päiväkodin avaamisajankohdasta ja siitä, mitä mahdollisuuksia ulkopuolisilla on käyttää entisen koulun tiloja.

Touhulan edustajan lisäksi koillisen stadiluotsi Outi Rissanen esittelee Helsingin kaupungin osallistavaa budjetointia. Kaupunkilaiset pääsevät nyt ehdottamaan suoraan itselle tai alueelleen tärkeitä asioita budjettiin.

Puistolan vanhan Kansakoulun tilojen asukaskäyttöön saamista on pohdittu ja ideoitu jo useiden vuosien ajan. Nyt puistolaisilla on tilaisuus tavata kerralla uusi talon haltija ja rahoituksen hankkimisessa avustava stadiluotsi. Tämä toimii hyvänä valmisteluna Tuulen Tuvan tilaisuuteen 29.11., josta oli juttu 14.11. lehdessä. Siellä päästään jalostamaan hanketta edelleen stadiluotsin avulla. Näin asia etenee saman tien.

Puistolan asukastilaisuus kahvitarjoiluineen alkaa Puistolan kirkolla torstaina 22.11. klo 18.30. Asukastilaisuuden jatkona pidetään Puistola-Seuran syyskokous, johon kaikki voivat osallistua. Hallitukseen valitaan uusia jäseniä erovuoroisten tilalle.

Maija-Liisa Pennanen