Diandra joulutunnelmissa Malmilla

Diandra
Diandra esiintyy joulukonsertissa Malmin kirkossa ensi keskiviikkona.

Diandra on yksi Suomen valovoimaisimmista naisartisteista. Niinpä ei olekaan ihme, että Malmin kirkossa järjestettävä konsertti on jo lähes loppuunmyyty.

Upeaääninen Diandra on tullut yleisölle tutuksi Idols-voittonsa lisäksi myös Tähdet, tähdet sekä The Voice Kids -ohjelmista. TV-esiintymisten, kahden soololevyn ja joululaulu-albumin lisäksi Diandran laajaa äänialaa on kuultu myös muun muassa Mikael Gabrielin, Uniikin sekä Cheekin hittisingleillä.

Ahkerasti keikkaileva Diandra on keikkojensa lisäksi ollut tänäkin vuonna jo runsaasti esillä mediassa, sillä hän esiintyi kevään aikana televisiossa The Voice of Finlandin apulaistuomarina sekä Siskot-sarjassa.

Iloinen ja energinen Diandra Flores on laulanut nuoresta iästään huolimatta musikaaleissa sekä konsertoinut viulistina. Monitaitoinen ja lahjakas artisti kertoo haaveilevansa showbisneksestä.

Joulun lähestyessä Diandraa tullaan kuulemaan useissa joulukonserteissa. Jouluinen tunnelmointi sopii hänen pehmeälle äänelleen mainiosti ja joululaulut ovat hänelle rakkaita.

Malmin kirkossa Diandraa kuullaan 28.11. kello 18 Lions club Malmittarien järjestämässä hyväntekeväisyyskonsertissa. Konsertin lippuja myy lippu.fi, 32,50 e.

Teija Loponen

Edellinen artikkeliJakomäen vanhan koulun ja leikkipuistorakennuksen purku käynnistyi tänä aamuna
Seuraava artikkeliHotakaisen Kantaja Malmin hautausmaalla