Eräviikinkien naiset kärkivauhdissa

Eräviikinkien naisilla on takanaan iloinen syksy. Kuvassa riemuitaan Mosahallin voitto-ottelussa yhtä yhdeksästä maalista, joka upposi tamperelaisen Classicin pömpeliin. KUVA SALIBANDYLIIGA

Eräviikinkien naisten syksyn liigataival on käynnistynyt rohkaisevan mallikkaasti. Viimeksi kaatui vieraskentällä mestari SB-Pro, ja Mosan salibandyleidit lymyävät sarjataulukossa 15 pinnallaan neljäntenä, kärkikahinoissa.

Joukkueella on takana kahdeksan sarjakierrosta. Voittoja on kertynyt viisi, joista herkullisin ja kuntopuntarin kannalta rohkaisevin on nurmijärveläisen mestarijoukkue SB-Pron nuijiminen selvämaalisesti 5-2. Tappion kalkkia ovat mosattarille syksyn koitoksissa syöttäneet Koovee, PSS ja TPS.

Meno jatkuu! Ensi lauantaina Eräviikingit iskee Oulussa SSRA:n kimppuun. Luvassa on ainakin sarjataulukon mukaan tasainen koitos. Kummallakin joukkueella on plakkarissaan 15 sarjapinnaa. Kotiyleisö pääsee katsastamaan Eräviikinkien nousevan kuntokäyrän ensi viikon keskiviikkona 21.11. klo 18.30 Mosahallissa, jolloin vastustajaksi ja mittariksi saapuu 8 pinnan joukkue Pelicans SB.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliValtuusto haluaa eroon juna-asemien alennustilasta
Seuraava artikkeliAlueliikunta kerää kiitosta kävijöiltä: Iloista kuntoilua hiki pinnassa