Kisastartti kokosi Erän voimistelijat Mosahalliin

venom
Juniorisarjan seurayhteistyöjoukkue Venom huipensi näytöksen. Kuva Petri Vilhunen

Pyhäinpäiväviikonloppuna kisattiin eri puolilla Suomea ja esiinnyttiin seuran omassa kisastartissa. Tampereelta tuotiin kaksi hopeaa.

Lauantaina Tampere Cupista oli tuliaisina kaksi hopeista mitalia, kun 10-12-vuotiaiden edustusjoukkue Elite Alexa teki ensiesiintymisensä syksyn naru-ohjelmallaan. Joukkue saavutti hienot pisteet 17.550,  joihin sisältyi niin tekninen kuin taiteellinenkin bonus. Lisäksi 8-10-sarjan Ariel palkittiin mitaleilla ja kategorialla 2. Tampereella kisasi myös 12-14-vuotiaiden Elite Pre Jr, joka saavutti vanneohjelmallaan pisteet 15.900 sijoittuen neljänneksi.

Samaan aikaan Turussa kisattiin TUL:n Varsinais-Suomen avoimet kisat, joihin osallistuivat myös Asla ja Azra. Asla sijoittui omassa 12-14-vuotiaiden kilpasarjassaan neljänneksi ja Azra 14-16-vuotiaiden kilpasarjassa viidenneksi. Lauantaina matolla taitojaan esitteli myös Abella, joka osallistui Espoossa OVO Staraan.

Sunnuntaina lähes kaikki Erän kilpajoukkueet esiintyivät Mosahallissa kisastartissa. Liki parisataapäinen yleisö sai nauttia syksyn kisaesityksistä ja tapahtuma huipentui seurayhteistyöjoukkue Venomin ensiesiintymiseen Suomessa. Täksi kaudeksi perustettu juniorisarjan yhteistyöjoukkue koostuu kymmenestä Tapanilan Erän ja Attitude Sportsin huipputaitavasta voimistelijasta. Joukkue on kisannut kertaalleen alkusyksystä, jolloin Venäjän kansainvälisestä Neva Cupista oli kotiintuomisina upeasti kultamitalit. Joukkueen päätähtäin on ensi kevään kansainvälisillä kilpakentillä ja tavoitteellinen harjoittelu jatkuu niin Erällä kuin Atti-Centerissäkin.

Kisakausi jatkuu tulevana viikonloppuna, jolloin Vantaalla kisaavat Averie, Aurum, Asla, Azra, Aforia, Anastasia 01, Axoria, Alva, Evie, Emelie ja stara-joukkue Adriana, Turussa puolestaan Erän joukkueista matolla nähdään Elite Pre Jr, Elite Alexa ja Ariel.

Lauri Järvinen

Edellinen artikkeliSuvi Aaltonen kehittelee Kylätilan toimintaa
Seuraava artikkeliMinna-Sisko Mäkinen: Ateenan pakolaiskeskuksesta käytännön vinkkejä työhön