PuiU ja PK-35 tarjosivat vuosikymmenen trillerin

Rankka taisto kramppasi muun muassa PuiU:n Mäntylän veljeksiä Eetua ja Arttua. Kuvassa Arttua huoltaa PuiU:n kapteeni Markus Rosenblad. Vaihtoon meni! Kuva Heimo Laaksonen

Huh, huh minkä paikallisnäytelmän Puistolan Urheilijat ja PK-35 tarjosivat perjantai-illan hämärtyessä Puistolassa! Peräti 98 -minuuttinen trilleri päättyi lopulta 4-4.
Ponnistajat kompastuivat HIFK/3:een. MPS/Atletico skalpeerasi Atlantiksen päänahan 1-0 voitolla.

Ykköslohko.

PuiU esitti kauden parastaan ensi jaksolla pyörittäessään sarjanousua hamuavaa PK-35:ttä. Teemu Lampun ja Joonas Ruumensaaren maaleilla tauolle mentiin PuiU:n 2-0 johdossa. Toisella jaksolla osat vaihtuivat, Peekoo oli kopissa saanut jahdin päälle. Patrick O`Shaughnessy onnistui vasta 76. minuutilla kaventamaan paluupallosta PuiU:n johdon. Neljä minuuttia myöhemmin Eric Sosa Calvero tasoitti. Näytelmä jatkui, Peekoo-painostuksen lomassa Jesse Holmström siirsi varmasti 91. minuutilla PuiU:n taas 3-2 johtoon. Show jatkui minuutin kuluttua, Lennart Voika toi PK-35:n uudelleen tasoihin. Ilta oli nuori ja hämärtyvä. Lisäajan 7. minuutilla Sosa Clavero päästi riemun irti kentällä ja Peekoon fanikatsomossa, hän pukkasi 4-3 johto- ja voittomaaliksi oletetun maalin. Edessä oli jotakin, jota tuskin kukaan vajaasta 200 katsojasta on nähnyt tällä vuosikymmenellä. Aloituksesta koko PuiU-miehistö rynni sonnilauman lailla kohti pihlajamäkeläisten maalia Kristian Jenkinsin lähettäessä omalta kenttäpuoliskoltaan korkean keskityspallon. Ja mitä, pallo pomppasi maan kautta yli epäonnisen Peekoon maalivahti Jaakko Kivekkään. Ja meni maaliin! Vajaan minuutin päästä tuomari päätti ainutlaatuisen draaman 4-4 loppulukemiin. Kahden pinnan menetys kolme kierrosta ennen sarjapäätöstä oli Peekoolle rankka. Nyt sen välimatka piikkipaikalla olevaan EsPa:oon venyi neljään pinnaan.

PK-35 isännöi Pihlajamäessä sunnuntaina 23.9. klo 13.30 KäPa/Unitedia. PuiU puolestaan pyrkii kasvattamaan pistepottiaan perjantaina 21.9. klo 19.45 Töölön Saharassa, jossa kotijoukkueena on HJK/Laajasalo.

Kakkoslohko.

Malmin Ponnistajat kokivat 2-0 tappion sarjapaikkansa puolesta taistelevalle HIFK/3:lle. Torstaina 20.9. klo 20.15 Ponnistajat ottavat Tapulissa vastaan vakavan putoamisuhan alla olevan FC POHU:n.

Kolmoslohko.

MPS/Atletico Malmille kolmas kerta toi voiton lohkonoususta otteen menettäneestä Atlantis FC:stä. Keväällä ticolaiset saivat kahdesti todeta Atlantiksen väkevämmäksi, mutta nyt tilanne kaventui. Atleticon ”perusjätkä” Ville Ruuska teki ottelun ainoan täysosuman. Näin malmilaset voitollaan vahvistivat asemaansa lohkon kolmosena.

Lauantaina 22.9. klo 15.00 MPS saa Puksun syysnurmella vastaansa nastolalaisen Nopsan.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliTapaninvainiossa vaaditaan tasa-arvoa ja monitoimitaloa
Seuraava artikkeliMalmin eritasolta puuttuu valtion raha