Tapanilan kentän työt edistyvät

tapanilan kenttä
Enää eivät heinät kasva villinä Mosan kentällä, vaan sitä on vihdoin päästy rakentamaan pelikentäksi. Kuva Teija Loponen

Malmin Palloseuralle vuokrattu Mosan kenttä herätti keväällä ohikulkijoissa huomiota hoitamattomuudellaan. Kesän aikana kentällä on tehty paljon töitä ja valmiiksi se saataneen syksyllä.

Kesällä on päästiin vihdoin kunnolla töihin purkamaan vanhaa kenttää ja tekemään kenttäalueen pintojen profilointi.

Kesä-heinäkuun aikana kenttäalueen salaojat ja sähkökaapelien kaivannot on saatu kaivettua, putkitettua ja täytettyä. Samoin vanhan nurmikentän alla ollut multakerros on kuorittu kokonaan pois.

-Nyt kentälle on ajettu kivituhkaa, joka tasoitetaan tämän viikon aikana. Sitten pohja onkin valmis ja päästään asentamaan joustoalustaa ja mattoa. Pian päästään myös valamaan valaisintolppien jalustoja, mutta niiden pitää kuivaa useita viikkoja. Ja isoin jäljellä oleva asia ovat sähkötyöt, jotka ovat aikataulultaan vielä ihan auki, kertoo MPS:n toiminnanjohtaja Vellu Rinne.

Rinne ei uskalla varmaksi lupailla kentän valmistumista, mutta arvelee että ehkä syyskuussa, viimeistään lokakuun puolivälissä kaikki voisi olla valmista.

-Tässä on tullut matkan varrella kaikenlaisia yllätyksiä ja viivästyksiä, joten mitään en enää sano varmaksi, tuumii Rinne.

Joka tapauksessa läpi talven kentällä tullaan harjoittelemaan ja jo ennen talveakin pelaamaan.

Teija Loponen

Edellinen artikkeliPyöriä viedään ja hajotetaan asemilla
Seuraava artikkeliMalmilainen Gracias mukana Megabileissä