Syyskausi käynnistyi superhelteissä

Heinäkuussa jalkapallo-otteluita seurattiin helteisessä säässä. Arkistokuva.

Syyskauden ottelut pyörähtivät liikkeelle 30 astetta hipovissa lämpötiloissa ja juomataukojen siivittäminä. Mikään alueemme joukkueista ei onnistunut voittamaan kahta kesätauon jälkeistä tropiikkiotteluaan.

Ykköslohko. PK-35 joutui luovuttamaan lohkon kärkipaikan hävittyään vedonlyöjien yllätykseksi kotonaan 1 – 3 FC Espoo/2:delle. Pihliksen raitapaitojen ainoan 1 – 2 kavennuksen teki Jere Siltala. Viime lauantaille merkitty kärkiottelu EPS:aa vastaan siirtyi Peekoon Regions cupin ottelun vuoksi.

Ensi sunnuntaina 12.8. klo 18.00 Peekoo on Talissa Toukolan Teräksen vieraana.

Puistolan Urheilijat koki koti-Koudallaan täpärän 0 – 1 tappion sarjajohtaja Espoon Palloseuralle. Viime perjantaina PuiU hävisi ilman muutamaa avauspelaajaansa inhottavasti 2 – 3 tasaisen hyvälle HerTo:lle. Paluun PuiU – paitaan tehnyt Jesse Holmström täräytti kansainvälisesti vaparista 1 – 2 kavennuksen, ja Peke Huuhtanen päätti tehokkaan hyökkäyksen 2 – 2 tasoitukseen. Ei riittänyt! Herto puski voittomaalin kolme minuuttia ennen päätöstä.

Ensi perjantaina 10.8. klo 19.15 sisuuntunut PuiU käy Puistolan nurmella SexyPöxyjen kimppuun. Ottelua edeltää parituntinen futisiloittelu pomppulinnoineen ja rankkarikilpailuineen, joita tukevat monipuoliset puffettipalvelut.

Kakkoslohko. Malmin Ponnistajat laittoi Porvoossa tukevasti hanttiin Futuralle. Kotijoukkue kuitenkin kylvetti malmilaiset toisen minuutin ja lisäajan maaleillaan 2 – 0. Ponnarien paras jakso ajoittui toisen jakson alkuun, mutta maaleitta.

Torstaina Ponnistajat nujersivat Puksussa Miki-Casimir Tissarin maalilla Tuusulan Palloseuran 1 – 0.

Nyt perjantaina 10.8. klo 18.00 Ponnistajat kohtaavat Tikkurilan nurmella kovakuntoisen TiPS:an.

Kolmoslohko. MPS/Atletico Malmi koki pirullisen tappion syysavauksessaan Pukinmäessä. Riihimäen Palloseura korjasi täyspotin ottelun ainoalla ja yliajalla tehdyllä maalillaan.

Tästä sisuuntuneena ”Tico” marssi perjantaina Puksun viheriölle veren maku kitalaessaan. Vastassa oli pitkäaikainen hengenheimolainen ja tiukka vastustaja Töölön Taisto. Tämä taisto päättyi Ticon 3 – 1 voittoon. Malmilaisten osumista vastasivat Trong Tranbinh, Jonne Ketonen ja Mika Tenkanen.

Lohkon kolmossijalla oleva MPS – nippu pääsee torstaina 9.8. klo 19.30 Lahdessa kovaan testiin. Vastassa maineikkaassa Kisapuistossa on 13 ottelua voitosta voittoon purjehtinut lohkon kärkijoukkue FC Reipas.

Heimo Laaksonen  

Edellinen artikkeliNuori Werther Wanhassa Puistolassa 1955
Seuraava artikkeliSiltamäessä vesikatko