Pihlajamäen lähiöasema muutti Malmille

Pihlajamäen lähiöaseman toiminta siirtyy Malmin toimintakeskuksen kellarikerrokseen, jossa toiminta käynnistyy syksyllä. Kuva Teija Loponen

Asukastalo Pihlajamäen lähiöasema joutui muuttamaan Liusketie 3:n kiinteistön peruskorjauksen vuoksi väistötiloihin Malmille.

Kaupunki osoitti remontin ajaksi asukastalolle väistötilat Kirkonkyläntie 2:n kiinteistöstä, samasta talosta, jossa Malmin toimintakeskus sijaitsee.

-Pihlajamäen lähiöaseman uudet toimitilat sijaitsevat Kirkonkyläntie 2:n kellarikerroksessa, jossa toimintaa käynnistellään kesän jälkeen, syyskuussa. Kellaritiloissa on muun muassa aiemmin käytössä ollut sauna, joka on tarkoitus avata alueen asukkaille. Pidämme paikan avajaiset perjantaina 31.8., kertoo sosiaaliohjaaja Satu Punju

Punju toteaa, että vaikka uudet toimitilat sijaitsevat Malmilla, on asukastalon tarkoitus edelleen keskittyä työssään Pihlajamäen alueelle. Remontin jälkeen asukastalo muuttaa takaisin Hekan omistaman Liusketie 3:n kiinteistöön vanhoihin toimitiloihinsa.

-Pihlajamäen asukastoiminnan tarkoituksena on järjestää korttelitupatoimintaa sekä digineuvontaa. Syksyllä 2018 starttaamme yhteistyön Pihlajamäen kirkon kanssa digineuvonnan tarjoamiseksi. Tarjoamme sähköisen asioinnin tukea ja atk-apua tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin Pihlajamäen kirkolla. Digineuvontaa siis saa edelleen Pihlajamäen alueella.

Lisäksi Pihlajamäen nuorisotalon tiloissa on tarkoitus järjestää syksyllä avointa ja maksutonta musiikki- ja kädentaitojen ryhmätoimintaa alueen asukkaille. Kaikki toiminta ei siis katoa remontinkaan ajaksi Pihlajamäestä.

Teija Loponen

Edellinen artikkeliLonginojalla poikastilanne on hyvä – voisi olla merkittävästi paremminkin
Seuraava artikkeliKoillisen VPK:t kovassa vedossa: Vuoden 2018 Helsinki-Malja Pukinmäen VPK:lle – Puistola pronssille