Puistolan lähiliikuntapaikalle kannatusta

Heimo Laaksonen esittelee Koudan liikuntapuistoa, johon hän esitti lähiliikuntapaikan sijoittamista. Kuva Teija Loponen

Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-ajan toimialan liikuntapaikkapäällikkö Petteri Huurre kannattaa heikinlaaksolaisvaltuutettu Heimo Laaksosen (kok.) esitystä saada Puistolan Koudan liikuntapuistoon lähiliikuntapaikka.

-Lähiliikuntapaikan toteuttaminen lisäisi merkittävästi matalan kynnyksen liikuntamahdollisuuksia Puistolassa ja tukisi täten hienosti Helsingin strategian mukaista liikkumisohjelmaa, todettiin lautakunnan yksimielisessä päätöksessä.

– Liikuntapalvelut tarkentaa vuoden aikana lähiliikuntapaikkojen tulevaa rakentamissuunnitelmaa ja tässä yhteydessä selvitetään, mille vuodelle Puistolan lähiliikuntapaikan toteutus voidaan sijoittaa, sanotaan kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan esityksessä.

Lautakunnan hyväksymä päätös menee seuraavaksi kaupunginhallituksen käsittelyyn.

PP

Edellinen artikkeliPukinmäki-päivillä viihdyttiin ja ostettiin postimerkkejä
Seuraava artikkeliSoitellen kohti haaveammattia