Useita liiketiloja tyhjillään Latokartanossa

Tyhjiä liiketiloja löytyy Viikissä monen talon kivijalasta. Kuvat Jani Jakonen

”Vuokrataan liiketila” -ilmoituksia näkyy monessa näyteikkunassa Viikin Latokartanon alueella.

Vuokralaista haetaan ainakin viiteen eri liikehuoneistoon, jotka kaikki sijaitsevat asuinkerrostalojen katutasossa. Lisäksi Latokartanon liikekeskuksessa näyttää olevan tyhjillään liiketila, jossa aiemmin sijaitsi Helsingin kaupungin nuorisotila. Se muutti vastapäätä valmistuneeseen Viikin nuorisotaloon vuonna 2016.

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoas hakee vuokralaista kahteen liiketilaan. Toinen on tyhjillään Hoasin talossa Tilanhoitajankaarella ja toinen Von Daehnin kadulla bussilinjan 78 päätepysäkin vieressä.

Rakennusyhtiö YIT myy ja vuokraa liiketilaa osoitteessa Agronominkatu 5. Agronominraitin ja Agronominkadun risteyksen kulmatalossa on niin ikään tyhjillään liikehuoneisto, johon haetaan vuokralaista. Kyse on vuonna 2015 valmistuneesta Letkajenkka -senioritalosta, jonka rakennutti Helsingin seurakuntayhtymä.

Myös Latokartanontorin äärellä Vouti Björnramin kujalla on vapaana iso 119 neliömetrin liikehuoneisto.

Latokartanoon rakennetaan parhaillaan lisää uusia liiketiloja. Asunto Oy Helsingin Agronomin yhteyteen valmistuu kaksi liiketilaa tulevan kesän aikana.

Jani Jakonen

Edellinen artikkeliPäättäjien palsta: Alviina Alametsä, Veronika Honkasalo, Terhi Peltokorpi
Seuraava artikkeliUnohdettu?