Erälle hopeaa ja pronssia

Alexia avasi kisakautensa hyvin pistein. Kuva Milla Ruokolainen

Joukkuevoimistelun kisakausi on hyvässä vauhdissa ja useimmat Tapanilan Erän joukkueista ovat jo päässeet esittämään kevään ohjelmiaan yleisöille ja tuomareille eri puolilla Suomea.

Viikko sitten Elite nappasi pronssia kansainvälisistä Spring Open Cupista Vantaalta. Viime lauantaina kisattiin Jyväskylässä, josta Anastasia01:n kotiintuomisina oli upeasti hopeiset mitalit 16-20-vuotiaiden kilpasarjasta pistein 16.817.  Samoissa kisoissa Evie oli yli 16-vuotiaiden harrastesarjan neljäs pistein 9.500. 14-16-vuotiaiden kilpasarjan Azra saavutti pisteet 8.767.

Sunnuntaina kilpailtiin Espoossa kun vuorossa oli OVO Cup. 8-10-vuotiaissa Arielin kategoria 2 riitti pronssimitaleihin. Alvan kategoria samassa sarjassa oli 6. 10-12-vuotiaissa Elite Alexa saavutti upeat pisteet 17.366. Joukkue oli kovatasoisen kisan neljäs jääden pronssimitaleista vaivaiset 0.004 pistettä. Myös Axorian tytöt voivat olla tyytyväisiä kilpailuunsa – pisteet 16.566 oikeuttivat seitsemänteen sijaan. Averien kategoria oli 8.

12-14-vuotiaiden SM-sarja on niinikään kovatasoinen. Elite Pre Jr:n pisteet 16.533 toivat tällä kertaa sijan 10. Kisakautensa avasi myös saman sarjan Alexia. Joukkue keräsi hienot pisteet 15.367. Vastuuvalmentaja Milla Ruokolainen oli syystäkin tyytyväinen Alexian tulokseen.

-Suoritus oli kauden ensimmäinen ja siihen nähden olemme tulokseen erittäin tyytyväisiä. Suoritus sisälsi vielä epätarkkuutta ja pieniä virheitä, mutta onneksi kausi on vasta alussa ja pääsemme korjaamaan ne seuraaviin kisoihin Tapiolassa 8.4.

Kisakausi jatkuu viikko pääsiäisen jälkeen Attitude Cupissa Vantaalla ja Tapiola Cupissa Espoossa ja mukana on taas lähes kymmenen Tapanilan Erän joukkuetta.

Lauri Järvinen