Eräviikingit ja Indians kolmanteen koitokseen tasatilanteesta

salibandy
Pallo on Indiansin verkossa. Tilanteen toteavat valkopaita, eräviikinkien hyökkääjä Jani Kukkola ja tummapaitainen Tapanilasta salibandyopit ammentanut Indiansin puolustaja Teemu Venäläinen. Kuva Salibandyliiga, Juhani Järvenpää

Tasaista on kuin Pohjanmaalla, eräviikinkien ja Indiansin vääntö salibandylligan pudotuspelitaistelussa. Viime keskiviikkona intiaanit nylkivät Vantaalla eräviikinkien päänahan maalein 2-3. Perjantaina Eräviikingit tasoittivat Espoossa ottelutilanteen 7-5 voitolla.

Huomenna torstaina 22.3. klo 18.30 on taisteluareenana eräviikkarien kotiluola Vantaan Energia-areena. Tästä kolmannesta koitoksestakin on luvassa tasainen. Joukkueiden keskinäiset pelit ovat koko kauden aikana olleet ns. maalin pelejä. Eteneminen välieriin edellyttää neljää voittoa.

Ensimmäisen kotipelin ratkaisu ajoittui ottelun loppuhetkille. Intiaanit ampuivat voittonuoliaisensa eräviikkareiden pömpeliin puolitoista minuuttia ennen ottelun päätöstä. Peli päättyi 2 – 3 vierasvoittoon.

Perjantaina EräV oli Espoon Otahallissa liikkeellä eri purjein vieden avauserän 4 – 2. Ottelun tähti oli Roni Laasonen, joka mätti hatullisen (3) maaleja intiaanien wigvamiin (maaliin). Kotijoukkue ajoi viimeiset kolme ja puoli minuuttia 5 – 7 tilannetta takaa ilman maalivahtia. Maaleitta ja tuloksetta. Toinen kohtaaminen päättyi vierasvoittoon ja voitot tasoittuivat 1 -1 tilanteeseen.

Huomisen kolmannen pelin jälkeen seuraava taistelu on Otahallissa 24.3. Viides peli ensi maanantaina 26.3. klo 18.30 Vantaan Energia areenalla.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeli”Parkkisakkopyydys tuli Malmille!”
Seuraava artikkeliEräviikinkien A-pojat SM-välieriin