Elitelle onnistunut debyytti – paikka Itävaltaan varmistui!

elite
Elite onnistui debyytissään ja lähtee Itävaltaan kisaamaan. Kuva Petri Vilhunen

Joukkuevoimistelun kisakausi lähestyy huimaa vauhtia ja Erän kilpajoukkueet pääsivät näyttämään alkukauden osaamistaan perinteisessä kisakatselmuksessa perjantaina Eräsalissa. Viime kesänä talkoovoimin pystytetty kanveesi toimi esiintymisalustana ja sali oli täynnä joukkuevoimistelun ystäviä nauttimassa kevään viidestätoista kilpailuohjelmasta.

Kilpajoukkueista 8-10-vuotiaiden Ariel oli jo avannut kautensa menestyksekkäästi Tarton kansainvälisessä Miss Valentine-kilpailussa pari viikkoa sitten ja edustusjoukkue Eliten debyytti juniorisarjassa koitti heti kisakatselmusta seuraavana päivänä. Kisakalliossa käydyssä karsintakilpailussa Elite onnistuikin nappaamaan itselleen edustuspaikat kevään kansainvälisiin kilpailuihin Itävallan Graziin ja Vantaan Energia Areenalle. Koko Elite Helsinki-tiimi lähteekin Itävaltaan, sillä niin 10-12-vuotiaiden Elite Alexa kuin 12-14-vuotiaiden Elite Pre Juniorkin oli jo aiemmin valittu edustamaan Suomea lastensarjoihin ja nyt siis juniorisarjan Elite lunasti paikkansa Challenge Cupin osakilpailuun.

Perjantaisen kisakenraalin onnistuneet suoritukset lupaavat hyvää kevään kilpailukautta ajatellen. Onnistumisen iloa ja upeita elämyksiä onkin tarjolla heti tulevana viikonloppuna, jolloin voimistelujaoston järjestämä perinteinen Lovent Cup avaa lajin kotimaisen kilpailukauden. Vantaan Lumoon saapuu sunnuntaina 66 joukkuetta ympäri Suomea, starajoukkueista aina naistensarjaan asti.

Innokkaiden voimistelijoiden lisäksi paikalla on myös lukuisia ahkeria talkoolaisia, joiden panos onnistuneen kilpailun läpiviemiseksi onkin korvaamaton. Itse kilpailu alkaa sunnuntaina klo 12, lisätietoja tapahtumasta löytyy voimistelujaoston nettisivuilta (tapanilanera.sporttisaitti.com).

Lauri Järvinen

Edellinen artikkeliKaupungin ympäristöpalvelut pois Viikistä – talo vasta kuusi vuotta vanha
Seuraava artikkeliRanskalaista viihdettä jo kolmatta kertaa Malmilla