Opettajia vaihtuu

Muun muassa Latokartanon peruskoulussa on avoinna runsaasti opettajan virkoja. KUVA TEIJA LOPONEN

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimialalla on avoinna lähes 400 työpaikkaa.

Viime viikolla Educa-messuilla esiteltiin kasvatuksen työpaikkoja, joihin haku päättyy nyt kuun vaihtuessa. Henkilöstöä tarvitaan niin lastentarhanopettajiksi ja lastenhoitajiksi kuin kouluihin eri tehtäviin. Nykyisten opettajien joukossa on paljon eläkkeelle siirtyviä.

Koillisessa esimerkiksi Latokartanon peruskoulussa on avoinna kolme  luokanopettajan vakinaista virkaa, kaksi erityisluokanopettajan virkaa, päätoimisen tuntiopettajan virka ruotsiin ja englantiin sekä kotitalouteen.

Malmilla Hietakummun ala-aste hakee vakinaista luokanopettajaa ja määräaikaista tuntiopettajaa, Karviaistien koululla on avoinna kaksi  erityisluokanopettajan virkaa ja Malmin peruskoulussa vakinainen luokanopettajan virka sekä 3 erityisopettajan virkaa.

Suutarinkylän peruskoulussa avoinna on vakinainen luokanopettajan virka, Siltamäen ala-asteella viisi vakinaista luokanopettajan virkaa,

Puistolan peruskoulussa on kaksi vakinaista erityisluokanopettajan virkaa, sekä päätoimisen tuntiopettajan virka äidinkieleen ja kirjallisuuteen. Pukinmäenkaaren peruskoululle haetaan neljää  luokanopettajaa, erityisopettajaa, päätoimista tuntiopettajaa musiikkiin, sekä uskontoon ja historiaan.

Tapanilassa Hiidenkiven peruskoulussa haussa on määräaikainen luokanopettaja ja kolme vakinaista luokanopettajaa, Maatullin ala-aste hakee luokanopettajaa ja Helsingin Medialukio etsii vakinaista erityisopettajaa.

Pihlajamäen ala-asteelle palkataan kaksi vakinaista luokanopettajaa,

Pihlajistoon viisi  erityisluokanopettajaa ja kolme luokanopettajaa sekä Jakomäkeen kuusi vakinaista luokanopettajaa ja yksi erityisluokanopettaja.

 TL

Edellinen artikkeliHelmihulinat koittavat sunnuntaina
Seuraava artikkeliJakomäen Sydämeen voi vielä vaikuttaa