Lapset ja nuoret liikkumaan

6-13-vuotiaille suunnatun EasySportin tarjonnassa on yli sata maksutonta liikuntatuntia, joita järjestetään liikuntahallien lisäksi koulujen liikuntatiloissa.

EasySport-tuntien sisällöt suunnitellaan yhdessä lapsen kanssa osaavan ohjaajan ohjauksessa. Tärkeintä on iloinen yrittäminen sekä reilu meininki. EasySportin lajivalikoimassa on muun muassa parkour, kiipeily, skeittaus ja capoeira.

13-17-vuotiaiden FunAction-toiminnasta pääsee nauttimaan lunastamalla 20 euron (+ 4 euron asiakaskortti) liikuntakortin, jolla voi osallistua vaikka kaikille kevätkauden FunAction-tunneille: lajikattauksessa ovat muun muassa pipolätkä, jooga, kuntonyrkkeily, bailatino, nyrkkeily ja tanssi.

18-29-vuotiaiden NYT-liikunnan tunneille pääsee maksutta ja tarjonnasta löytyy noin 50 lajia, mukana muun muassa tankotanssi, salibandy, sulkapallo, Zumba ja futsal.

EasySportiin, FunActioniin ja NYT-liikuntaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Liikuntapaikkoina toimivat muun muassa Hietakummun ala-aste Malmilla, Jakomäen peruskoulu, Latokartanon liikuntahalli, Maatullin ala-aste, Malmin jäähalli, Pihlajamäen ala-aste, Pihlajiston ala-aste, Puistolan liikuntahalli ja palloiluhalli, Puistolan peruskoulu, Puistolanraitin ala-aste, Pukinmäen toimintakeskus, Pukinmäenkaaren peruskoulu, Siltamäen ala-aste, Soinisen koulu, Suutarinkylän peruskoulu, Tapanilan ala-aste ja Viikin normaalikoulu.

Tarkemmat tiedot liikuntatunneista löytää kaupungin liikuntajaoston sivuilta.

Teija Loponen

 

 

 

 

Edellinen artikkeliKirja Helismaan perheen elämästä Puistolassa 1950-luvulla
Seuraava artikkeliTapanintorilta katosivat vaatekeräysastiat