Puistolan leijonien lahjoitus yllätti: Olin ihan äimän käkenä!

PuiU:n Energiset Haukat joukkueenjohtaja Arzy Caydam-Lehtonen vastaanotti suu messingillä Lions club Puistolan presidentti Jarkko Wahlströmilta lahjakirjan. Taustaleijona todisti! KUVA HEIMO LAAKSONEN

Lions Club Puistolan onnistunut Punainen Sulka -keräys poiki iloisen yllätyksen Puistolan Urheilijoiden jalkapallon erityisjoukkueelle Energiset Haukat.

Joukkueenjohtaja Arzu Caydam-Lehtonen vastaanotti leijonien joulukokouksessa  joukkueelleen yli 800 euron lahjoituksen.

-Olin aivan äimän käkenä, kun sain tämän tiedon leijonilta, kuvaili Caydam-Lehtonen kiitospuheessaan.

Lahjoituksen luovutti clubin presidentti Jarkko Wahlström. Hän kertoi Punainen sulka-keräyksestä palautuneen clubille 25 prosenttia lahjoitettavaksi alueelliseen nuorisotyöhön. Energiset Haukat täytti kaikki ehdot, ja klubin hallituksen oli helppo päätyä tukemaan energisiä haukkoja, joka koostuu yli 20 tyttö- ja poikapelaajasta. Pelaajien ikähaarukka on 8-41 vuotta.

Puistolan Urheilijoihin perustettiin Euroopan Unionin vammaisten teemavuonna 2003 tyttöjen joukkue. Heti seuraavana vuonna syntyi EU:n liikuntakasvatuksen teemavuoden kunniaksi myös poikien erityisjoukkue. Nykyään kaikki pelaa ja harrastaa Energiset Haukat – nimen alla.

Arzu Caydam-Lehtonen kertoi lahjoituksesta olevan joukkueelle suuren ilon. Energiset Haukat muun muassa leireilevät säännöllisesti Eerikkilän urheiluopistolla. Lahjoitus helpottaa leiriläisten matkakustannuksia.

Myös partiolippukunta Koudat sai pienen avustuksen toiminnalleen kiitokseksi yhteistyöstä klubin kanssa.

Perinteiseen malliin Punaisen Sulan ohella kuusikauppa on ollut vuosikausia yksi puistolalaisleijonien näkyvä operaatio kerätä varoja, jotka he vuosittain jakavat alueen nuorille ja vähäosaisille. Näin on nytkin. Ensi viikoksi Puistolan VPK:n pihamaa muuttuu leijonien kuusitoriksi entisen myyntipaikan Puistolan torin sijaan.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliNuorten taitelijoiden ensinäyttely
Seuraava artikkeliHyvää joulua