Kukkola kipparoi tunkiolla intiaanien kaadossa

Kokenut maajoukkueratsu Jani Kukkola oli kentän kunkku eräviikinkien kaataessa intiaanit. KUVA SALIBANDYLIIGA

Eräviikinkien kapteeni Jani Kukkola mestaroi kukkona tunkiolla joukkueensa voittaessa jännitysottelussa espoolaisen Indiansin. Viihdyttävä matsi päättyi Energia areenalla 6-5.

 

Ottelun avauserä meni eräviikkareidn tiliin 1-0. Erä oli tasainen, mutta lopputulos miellytti kotijoukkuetta. Toinen erä oli etenkin tuloksellisesti kotijoukkueen juhlaa. Intiaanit saivat kaivaa pallon neljästi omasta verkkoteltastaan, osuen itse vain kahdesti.

Kaikki näytti hyvältä päätöserään lähdettäessä. Mutta hyvin palloa hallinneet vieraat kirivät tilanteeksi 5-5. Kapteeni Kukkola otti johdon omaan käsiinsä ja tempaisi illan kolmannen täysosumansa ja 6-5 voittomaalin pelikellon tikittäessä aikaa 55.23.

Työvoitto nosti EräViikingit sarjataulukossa jo kolmanneksi. Viime sunnuntaina, lehtemme painoon menemisen jälkeen, EräViikingit vieraili Tampereella Kooveen vieraana. Tulevana sunnuntaina 10.12. on vuorossa toinen vierasottelu Lahden suurhallissa. Isäntänä siellä on LASB.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliItsenäisyyspäiviä Wanhassa Puistolassa, etelässä ja Mosassa
Seuraava artikkeliItsenäisyyspäivän ohjelmaa lähellä