Uusi Kotinummi valmistunee toukokuuksi 2019

Alaikäisen teinipojan ajattelemattomat tulileikit johtivat alueen lapsiperheille tärkeän leikkipuiston paloon 16. heinäkuuta 2016.

Palaneen Kotinummen leikkipuistorakennuksen uudisrakentaminen oli esillä kaupunkiympäristölautakunnan rakennusten ja yleisten alueiden jaostossa torstaina. Jaosto käsitteli tulevan rakennuksen hankesuunnitelmaa, jonka arvonlisäverottomaksi enimmäishinnaksi oli merkitty 1 050 000 euroa.

Kokouksessa hyväksyttiin esitykseen puheenjohtaja Risto Rautavan (kok.) vastaesitys, että tavoitehinta on arvonlisäverottomana 800 000 euroa ja kattohinta 880 000 euroa.

-Tämä esitys hyväksyttiin yksimielisesti. Keskustelussa kysyin, miksi myös hyväksytyt leikkipuistot Brahe ja Lohikäärmeenpuisto rakennetaan ennen palanutta Kotinummea, niin vastaus on, että koska nuo kaksi muuta ovat niin huonokuntoisia, kertoo jaostoon kuuluva puistolalainen Sinikka Vepsä (sd.).

Hankesuunnitelman mukaan Tapanilassa lähellä Malmin rajaa olevan Kotinummen suunnittelu on alkanut helmikuussa 2017. Varsinainen rakentaminen on merkitty alkamaan syyskuussa 2018 ja valmista pitäisi olla vuoden 2019 toukokuun loppuun mennessä.

Pirjo Pihlajamaa

Edellinen artikkeliUrbaanilla iltanuotiolla esiteltiin partiota
Seuraava artikkeliHarmautta