Anastasia01 kilpasarjan mestaruuteen

Anastasia01 jatkoi voitokkaasti kilpasarjan kultamitalisteiksi. Kuva Inkeri Lohikoski

Viikonvaihteessa Valkeakoskella kisattiin yli 14-vuotiaiden kilpasarjojen mestaruuksista.

Tapanilan Erää edusti molemmat Anastasia-tiimin joukkueet. 16-20-vuotiaiden sarjan alkukilpailussa Anastasian keräämät pisteet eivät riittäneet finaalipaikkaan ja joukkueen lopullinen sijoitus oli 16.

Nuoremman ikäluokan Anastasia01 on hallinnut 14-16-vuotiaiden kilpasarjaa koko kauden, eivätkä kilpamestikset tehneet asiaan poikkeusta. Alkukilpailun jälkeen ”nollaykköset” johti kisaa lähes pisteen erolla HJM-tiimin Freyat Kilpa Junioriin. Finaalissa Anastasia01 paransi vielä entisestään suoritustaan ja kauden ennätyspisteet 18.750 sisälsivät alkukilpailun tapaan kaikki mahdolliset bonukset kolmelta eri tuomaripaneelilta. Yhteispisteissä eroa hopealle nousseeseen SVO:n Minesiaan kertyi peräti 1.8 pistettä.

Joukkueen valmentaja Inkeri Lohikoski oli syystäkin tyytyväinen kisan jälkeen.

-Kausi on ollut upea ja joukkue on pystynyt jokaisessa kilpailussa näyttämään hyvän treenitasoisen suorituksen. Kauden pääkisassa kilpamestiksissä joukkueen suorituksessa näkyi tekemisestä nauttiminen – niin alkukilpailussa kuin finaalissakin, iloitsi Lohikoski.

Joukkuevoimistelun kausi alkaa olla viimeistä silausta vaille valmis. Nyt torstaina Erän perinteinen kevätnäytös Mosahallissa kokoaa Erän kilpa- ja harrastejoukkueet kahteen näytökseen. Viikonvaihteessa kisahallissa käydään 10-12-vuotiaiden kauden pääkisa ja samaan aikaan Helsingin Jäähallissa käydään lajin MM-kisat.

MM-matolla on myös Erän voimistelijat edustettuna, kun juniorisarjassa voimistelevat seurayhteistyöjoukkueet Minetit Elite ja Minetit Elite United.

Kesäkuun toisena viikonloppuna käydään vielä Jyväskylässä 8-10-vuotiaiden ja 12-14-vuotiaiden kilpasarjan pääkisat Voimistelupäivillä. Jälkimmäisessä sarjassa mukana ovat Erän joukkueista Amila ja Amila04.

Lauri Järvinen

Edellinen artikkeliPaikallistaistoissa tasaista kuin Pohjanmaalla
Seuraava artikkeliUuden alkua