Voittaako Jakomäen käsityö paikan lentoasemalta?

Tiina Pyykön Kaarna-sarjalla on koossa yli 200 ääntä. Äänestää voi vielä perjantaina puoleen päivään asti.

Käsityöläisyrittäjä Tiina Pyykkö Jakomäestä on osallistunut Kaarna-tuoteperheellään Arctic World Of Santa Clausin järjestämään Best gift from Finland -kilpailuun, jossa etsitään parhaita suomalaisia käsityötuotteita myytäväksi Helsinki-Vantaan lentoaseman lahjatavarakauppaan.

Kisassa menestyville pienyrittäjille on tarjolla huikea ponnahduslauta, sillä myymälä sijaitsee päälentoasemalla, jossa käy vuosittain yli 17 miljoonaa matkustajaa ympäri maailmaa.

Kisaan valittiin noin sata työtä, joista finaaliin pääsi neljätoista. Niiden joukossa on Tiina Pyykön Kaarna-tuotteet. Nyt on menossa kisan jännittävin vaihe, sillä kisan kolme parasta valitaan voittajiksi yleisöäänestyksellä Facebookissa.

Kaarnalla on vielä hyvät mahdollisuudet nousta kolmen kärkeen, sillä tämän viikon maanantaina se oli viidenneksi tykätyin työ. Ääniero kahteen edellä olevaan oli vain muutamia.

Kaarnan innoittajana on Suomen luonnossa kasvava kangasmetsien ikivihreä valtias Mänty, joka voi elää yli 400 vuotiaaksi.

– Tuoteperhe sisältää nahkavyön ja nahkarannekkeen. Teen Tina’s Design Housen alla erilaisia nahkatuotteita täysin käsityönä eli leikkaan aihiot raakavuodasta, kuvioin ne sekä värjään itse, kertoo kilpailun lopputulosta jännittävä Pyykkö.

Viimeinen äänestyspäivä on tämän viikon perjantai. Kilpailu löytyy Facebookista sanalla Arctic World Of Santa Claus.

Pirjo Pihlajamaa

Edellinen artikkeliKahden kultamitalin Hyvinkää Cup!
Seuraava artikkeliDemos voitti, Läpälle bonus Jakomäen suunnittelusta