Otto Snellman Vuoden toimiva partiojohtaja

Otto Snellman on Vuoden toimiva partiojohtaja. Kuva Esko Raikunen

Otto Snellman, 22, Maahiset-lippukunnasta valittiin Vuoden toimivaksi pääkaupunkiseutulaiseksi partiojohtajaksi partioparaati Kohtaamisessa sunnuntaina.

Lippukunnan- sekä seikkailijaryhmän johtajana toimiva Snellman toimii esimerkkinä niin jokaiselle lapselle kuin aikuisellekin. Hän on ollut myös aktiivisesti rakentamassa yhteistyötä lippukunnan toiminta-alueella Koillis-Helsingissä sekä muuallakin Pääkaupunkiseudun Partiolaisissa.

Snellmanilla on aina hymy huulessa ja pää täynnä uusia ideoita. Hän osaa ottaa muut huomioon ja saa ihmiset innostettua, valintaperusteluissa kiitellään.

Maahiset toimii Malmin ja Siltamäen alueella. Snellmanin johdolla lippukunnan jäsenmäärä on viime vuosien tinkimättömällä vapaaehtoistyöllä kohonnut yli 200 jäseneen. Maahisilla on avoimet ovet kaikille: retkille, leireille ja muuhun toimintaan ovat tervetulleita kaikki partio- tai muusta taustasta riippumatta.

Susanna Kantola

Edellinen artikkeliPartiolaiset aikamatkalla Viikissä ja paraatissa Senaatintorilla
Seuraava artikkeliAnne Frankin unelmia