Kahden kultamitalin Hyvinkää Cup!

Axoria06 saavutti omat ennätyspisteensä Hyvinkäällä. Kuva Petri Vilhunen

Viikonloppuna kisattiin joukkuevoimistelun Hyvinkää Cup. Erän joukkueet edustivat upeasti molempina päivinä. Joukkueet saivat myös tekniset bonukset!

Lauantaina matolla nähtiin peräti 105 joukkuetta, joten kisapäivästä tuli pitkä. Erän joukkueista lauantaina kisasivat kilpasarjan joukkueista Amila04, joka sijoittui 12-14-vuotiaiden sarjassa kategoriaan 9 sekä 14-16-vuotiaiden sarjan Anastasia01, joka voitti oman sarjansa pistein 17.650. Pisteisiin sisältyi myös tekninen bonus.

12-14-vuotiaiden SM-sarjassa Elite Pre Jr-joukkueen voittokulku jatkui. Yhteispisteisiin 17.85 sisältyi tällä kertaa sekä tekninen että suoritus-bonus. Saman sarjan Alexia keräsi yhteispisteet 13.25, sijoitus oli kymmenes.

Sunnuntaina Stara-tapahtumassa Alexa Minit ihastuttivat omalla ohjelmallaan. 8-10-vuotiaiden sarjassa Alexa Minorit olivat hienosti hopealla sijoittuen kategoriaan 2. Saman sarjan Axoria Minorit saavutti kategorian 7. 10-12-vuotiaiden sarjassa Elite Alexa sijoittui neljänneksi jääden pronssimitaleista harmittavasti vaivaisen 0.017 pisteen päähän.

Samassa sarjassa Axoria06 saavutti omat ennätyspisteensä 16.600, joilla joukkue pääsi ensimmäistä kertaa ykköskategoriaan. Sijoitus oli komeasti viides yhteensä 39:stä joukkueesta. Myös Axoria 05:n tytöt voivat olla ylpeitä suorituksestaan. Joukkueen kategoria oli 4 ja sijoitus 15.

Kisakausi jatkuu tulevana viikonloppuna Tampereella, jossa Elite Pre Jr osallistuu Finlandia Open-kilpailussa 12-14-vuotiaiden SM-sarjaan. Samassa kisassa alkaa taistelu MM-kisapaikoista toukokuun kotikisoihin. Niin naisissa kuin junioreissakin Suomea edustamaan pääsee 4 joukkuetta. Junnusarjassa MM-kisapaikoista taistelevat molemmat seurayhteistyökokoonpanot, Minetit Elite ja Minetit Elite United. Lopullisesti kisapaikat selviävät toukokuun puolivälissä Jyväskylässä käytävien SM-kisojen jälkeen.

Lauri Järvinen

Edellinen artikkeliAnne Frankin unelmia
Seuraava artikkeliVoittaako Jakomäen käsityö paikan lentoasemalta?