Erälle kisamenestystä eri puolilta Suomea

Minetit Elite United voitti debyyttiesiintymisensä, Tampereelta tuli voitto. Kuva Carita Berg

Viikonloppuna kisattiin joukkuevoimistelussa lukuisissa kisoissa ympäri Suomea. Erä keräsi taas mitaleja.

Tapiolassa yleisön hurmasi kolme Erän joukkuetta – Stara-tapahtumassa Alexa Minit ja Alexia Minit sekä 8-10-vuotiaiden sarjassa Axoria Minorit.

Vantaalla Elisen järjestämässä Starassa matolla osaamistaan esitteli Axoria Minit-joukkue. Vantaalla kisattiin myös Attitude-Cup, jossa oli mukana 10-12-vuotiaiden sarjassa Elite Alexa. Joukkue saavutti pisteet 16.5 ja korkeimman kategorian sekä pronssimitalit. 14-16-vuotiaiden harrastesarjassa Evie-joukkue sai arvokasta kisakokemusta ja sijoittui sarjassaan viidenneksi.

Yli 16-vuotiaiden harrastesarjassa Erältä oli mukana kaksi joukkuetta. Sarjansa voitti upeasti Aforia pistein 15.95. Aurum keräsi pisteitä 12.917 ja joukkueen sijoitus oli neljäs.

Tampereella kautensa avasi Tampereen Voimistelijoiden, SC Vantaan ja Tapanilan Erän toinen yhteistyöjoukkue, Minetit Elite United. Joukkueen debyytti sujui mainiosti, sillä tytöt voittivat sarjansa pistein 16.95.

Pääsisäisen ajan joukkueet keskittyvät ohjelmiensa hiomiseen ja seuraavan kerran kisataan Hyvinkää Cupissa 22-23.4. Tuolloin kisamatolle astelevat Alexa Minorit, Axoria Minorit, Axoria 05, Axoria 06, Elite Alexa, Amila 04, Amila, Alexia, Elite Pre Jr, Anastasia 01 ja Anastasia sekä Minetit Elite United. Myös kaksinkertainen Challenge Cup-voittaja Minetit Elite esiintyy Hyvinkää Cupissa kilpailun ulkopuolella.

Lauri Järvinen