Eräviikingit kuittasivat tahmean kotitappionsa

Eräviikinkien runkosarjan maalilinko Miko Kailiala ei ole vielä onnistunut venyttämään seinäjokisten maaliverkkoa kahdessa välieräottelussa. Kailialan olan takana oikealla hiostaa yksi lajin legendoista SPV:n Mikko Kohonen. KUVA SALIBANDYLIIGA

Eräviikingit aloitti perjantaina kotikentällään kepulisti salibandylligan välieräotteluiden sarjan Seinäjoen Peliveljiä vastaan. Tukkaan tuli maalein 2-5. Sunnuntaina Seinäjoella toisessa ottelussa kaikki oli toisin. Eräviikkarit jyräsi 9-5 voiton ja tasoitti tilanteeksi 1-1.

Alku oli lupaava perjantaina. EräV otti avauserässä komennon haltuunsa. Vauhdikkaasti pelannut kotijoukkue vei erän nimiinsä 1-0. Toisessa erässä laukeuksien peliveljet saivat otetta tasoittaen kahdesti. Päätöserään lähdettiin 2-2 lukemissa.

Kolmannen erän kahdeksannella minuutilla seinäjokilaiset siirtyivät kaukolaukauksella 2-3 johtoon, eivätkä enää luovuttaneet johtoasemaansa. Viime minuuteilla, kotijoukkueen pelatessa ilman maalivahtia, SPV pläjäytti kahdesti pallon tyhjään eräviikinkien maaliin. Näin loppulukemiksi jäi ruma 2-5 tappio.

Sunnuntaina EräV oli Seinäjoella kuskin pukilla alusta asti karaten heti selvään johtoon. Sama sävel jatkui koko pelin ajan.

Loppulukemat olivat mukavat 9-5, ja näin eräviikkarit tasoittivat välieräsarjan 1-1 lukemiin. Seinäjoen maalisirkuksessa eräviikkareiden maalit tekivät Tero Tiitu 2, Kevin Söderling 2, Mika Moilanen, Tommi Aro, Jani Kukkola, Tommi Söderling ja Jukka Soini.

Sarja jatkuu seuraavasti: ti 4.4. klo 18.30 Vantaan Energia Areenalla, la 8.4. Seinäjoella ja ma 10.4. klo 18.30 Vantaan Energialla.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliTuplakultaa Italian Padovasta!
Seuraava artikkeliNina Nisonen ja Klaran verhot