Teija Loponen pokkasi omasta ja Lähitiedon puolesta palkinnon

Teija Loponen sai Vuoden yrittäjä –kunniakirjan ja siihen liittyvän kiertopalkinnon sekä MSY:n pöytästandaarin kukkien kera puheenjohtaja Lisbet Sipilältä ja sihteeri Sirpa Rannalta. Kuva Sara Holmila

Malminseudun yritysyhdistys valitsee ja palkitsee vuosittain alueeltaan vuoden yrittäjän. Viime viikolla tämän arvostetun tunnustuksen kohde ja saaja oli päätoimittaja Teija Loponen ja hänen luotsaamansa Koillis-Helsingin Lähitieto-lehti.

Malmin Liiketalousopistolla pidetyssä tilaisuudessa yritysyhdistyksen puheenjohtaja Lisbeth Sipilä perusteli valintaa useilla syillä.

-Teija Loponen on aina yhteistyöhaluinen ja palveleva, ymmärtäen samalla yrittäjien näkökulmat, kiitteli Sipilä.

Tunnustusta luovuttaessaan Sipilä korosti myös Koillis-Helsingin paikallislehtiperinteen jatkuvuutta, jota Loponen on ollut ansiokkaasti edistämässä.

Teija Loposen toimittajan taipale tiedontarjoajana koillishelsinkiläisille starttasi liikkeelle MaTaPuPu-lehdessä vuonna 1987 jatkuen sen loppuun joulukuuhun vuoteen 2002. Vuoden 2003 alusta Loponen jatkoi toimituspäällikönä matapupu-henkeä jatkaneissa Koillis-Helsingin Lähisanomissa ja kaupunkilehti Vartti Pohjois-Helsingissä vuoden 2012 lopulle. Tammikuussa 2013 Teija Loposesta tuli yrittäjä ja päätoimittaja, kun täkäläisen tiedonjakamisen perinnettä kävi jatkamaan tämä Koillis-Helsingin Lähitieto.

Päätoimittaja Teija Loponen tunnetaan oikeudenmukaisena ja aikaansaavana ”raivopaikallisen” lehden tekijänä ja edustajana. Hän on liki 30-vuotisella urallaan lunastanut Koillis-Helsingin eri toimijoiden ja lukijoiden luottamuksen.

Palkittu itse kiittää saamastaan huomionosoituksesta ja haluaa jakaa sen oman porukkansa kanssa.

-Kyllä tämä Vuoden yrittäjä palkinto pitää jakaa koko tekijäjoukkomme kesken. Meillä on mainio porukka, joka intohimoisesti haluaa tehdä parasta mahdollista lehteä koillishelsinkiläisille, kiittelee Teija Loponen.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliEi aprillia
Seuraava artikkeliOlohuonetentissä kiinnostivat kasvatus, kulttuuri ja kaavoitus