Erällä menestyksekäs kisakauden avaus

Anastasia01 voitti kultaa lauantaina Mustan Kissan Cupissa. Kuva Petri Vilhunen

Maaliskuun alussa seurayhteistyöjoukkue Elite Pre Jr esiintyi kansainvälisessä OVO Cupissa uudella ohjelmallaan voittaen oman sarjansa selvällä piste-erolla. Viime lauantaina Anastasia01 nappasi kultaa Mustan Kissan Cupissa.

Suurin osa Erän omista joukkueista aloitti kisaamisen viime viikonvaihteessa Mäntsälässä perinteisessä Mustan Kissan Cupissa. Lauantaina oli vuorossa kilpasarjat ja komeimmasta saavutuksesta vastasi 14-16-vuotiaiden Anastasia01, joka voitti kultaa omassa sarjassaan pistein 17.383. Anastasia-joukkue esiintyi ensimmäistä kertaa 16-20-vuotiaiden sarjassa ja joukkueen pisteet 12.567 oikeuttivat seitsemänteen sijaan.

Sunnuntaina oli vuorossa SM-sarjat ja 10-12-vuotiaiden sarja. -Axoria06 teki tyylikkään suorituksen, joka palkittiin joukkueen ennätyspisteillä 15.85. Joukkueen sijoitus 10-12-vuotiaiden sarjassa oli upeasti viides ja niin voimistelijat kuin kannustusjoukotkin olivat aiheesta tyytyväisiä kisan jälkeen. 12-14-vuotiaiden sarjan voittaja ei liene kenellekään yllätys. Prennut nappasivat jälleen voiton – tällä kertaa pistein 18.15. Samassa sarjassa hienon suorituksen teki myös Alexia. Joukkueen pisteet olivat 14.20 ja sijoitus kahdeksas, kertoo Lauri Järvinen.

Kova työ treenisaleilla jatkuu ja kisaamaan päästään taas jo tulevana viikonloppuna. Tapanilan Erän voimistelujaosto järjestää Korson Lumossa Lovent Cupin, jossa Erän joukkueista mukana ovat Alexa Minit, Axoria 05 ja 06, Elite Alexa, Amila, Amila04, Alexia, Anastasia, Prennut ja Minetit Elite.

Tapahtumaan on ilmoittautunut lähes 700 voimistelijaa ympäri Suomea, joten tapahtuman järjestäminen vaatii paljon työtä koko voimistelujaostolta.

-Ilman Erän ahkeria talkoolaisia ei kaksipäiväistä kisaa pystyttäisikään viemään kunnialla läpi. Lovent Cup toimii samalla hyvänä kenraaliharjoituksena kuun vaihteessa Italian Padovassa käytävälle kansainväliselle kilpailulle, jonne osallistuu molemmat seurayhteistyöjoukkueet Elite Pre Jr ja Minetit Elite, valaisee Järvinen.

TL

Edellinen artikkeliKylätilainto leviää Tapanilassa
Seuraava artikkeliVaalitentissä pohdittiin yrittäjien asemaa