Sirpa Kivilaakso, 60+, Kok., Tapanila

Kauanko olet asunut Koillis-Helsingissä?
Olen asunut Koillis-Helsingissä vuodesta 1980 lähtien, Puistolassa ja Tapanilassa.

Mitkä asiat kuntalaisia ajatellen ovat täällä hyvin?
Hyvät kulkuyhteydet sekä kirjasto-, liikunta- ja urheilumahdollisuudet.

Missä näet parannettavaa?
Tapanilan entinen puukoulurakennus olisi saatava julkiseksi kylätilaksi, jossa eri toimijat ja harrastusryhmät voisivat kokoontua. Erityisesti nuorille olisi järjestettävä peli- ja bänditoimintaa sekä taidetapahtumia.

Mikä on tärkein asia, jonka haluaisit laittaa kuntoon?
Koulujen iltapäivä- ja iltatilat olisi saatava kolmannen sektorin toimijoille ilmaiseksi, jotta yhteisten tilojen käyttö voisi hyödyttää mahdollisimman monia nuoria. Harrastaminen yhdessä toisten kanssa on parasta syrjäytymisen ehkäisyä.

Mitä mieltä olet Malmin lentokentästä?
Kannatan Malmin lentokentän säilyttämistä ilmailukäytössä ehdottomasti. Lentokenttä toimi Helsingin päälentoasemana 1936-52 ja se on valtakunnallisesti merkittävä kulttuuriympäristö. Sen merkitys on myös turvallisuuspoliittinen ja arvo kulttuurihistoriallinen.

Edellinen artikkeliJuha Kalliolahti teki Niinistöstä perhepotretin
Seuraava artikkeliVaalitohinaa